Πατέρ Αντώνιος: Αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή η σημερινή (5/9) δίκη του - Τι συνέβη

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πατέρ Αντώνιος:  Αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή η σημερινή (5/9) δίκη του - Τι συνέβη

Την Τρίτη (5/9) είχε προγραμματιστεί να συνεχιστεί η δίκη για τις καταγγελίες, που έχει δεχτεί ο Πάτερ Αντώνιος, συγκεκριμένα για τα αδικήματα της σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης ανηλίκων της Κιβωτού του κόσμου.

Δείτε επίσης: Βρέθηκε νεκρός - Πέθανε ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του Πάτερ Αντώνιου

Ο λόγος που αναβλήθηκε η δίκη του Πατρός Αντωνίου

Εν τέλει, το πρωί τη Τρίτης (5/9) έγινε γνωστό, πως η δίκη αναβλήθηκε για τις 11 Δεκεμβρίου 2023. Όπως τονίζει και το Protothema.gr το δικαστήριο (Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας) έλαβε απόφαση για αναβολή, λόγω αποδεδειγμένου σύμφωνα με την εισαγγελική εισήγηση, κωλύματος των δύο συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων. οι οποίοι σήμερα έπρεπε να παραβρίσκονται στη δίκη για το Μάτι, όπου συνεχίζει να καταθέτει ο Ν. Τόσκας.

Πατέρ Αντώνιος - Δίκη - Αναβλήθηκε

Μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου ο Μουζουράκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News και της Άννας Κανδύλη οι εισαγγελείς έχουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής στα χέρια τους και τα περιθώρια στενεύουν για τον Πατέρα Αντώνιο.

Παρόλα αυτά, ο ιερέας φαίνεται πως έχει βρει έναν νέο σύμμαχο, τον οποίο κάλεσε ως μάρτυρα υπεράσπισης στο δικαστήριο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον γνωστό και αγαπημένο μουσικό Πάνο Μουζουράκη, που κατέθεσε ήδη, αναφέροντας πως δεν έχει καμία αμφιβολία για εκείνον και πως αισθάνεται σιγουριά δίπλα του.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού, εύχομαι η Κιβωτός να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που της έριξαν», κατέθεσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Και σε άλλο σημείο κατέθεσε για την γνωριμία τους το 2011, η οποία εξελίχθηκε σε καλή φιλία: «Έγινε πνευματικός μου και σε κάθε επικοινωνία μαζί του ένιωθα και πιο ανάλαφρα. Θεωρώ ότι είναι ένας πνευματικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος της αγάπης. Όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες για την Κιβωτό πίστεψα ότι κάποια σκοπιμότητα υπάρχει».