Blue Horizon: Τα τέσσερα πρόσωπα που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του 36χρονου Αντώνη

Πότε θα απολογηθούν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Blue Horizon: Τα τέσσερα πρόσωπα που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του 36χρονου Αντώνη

Το βράδυ της Τρίτης 5/9 ένας 36χρονος άνδρας επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο Blue Horizon που βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά, την τελευταία στιγμή και οι άνδρες του πληρώματος, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από βίντεο που κυκλοφόρησε από το Πρώτο Θέμα, τον έσπρωξαν - όχι μόνο μία φορά - για να τον απομακρύνουν.

Ο καταπέλτης του πλοίου εκείνη την ώρα έκλεινε και ο άνδρας μετά την απώθηση των δύο ανδρών βρέθηκε μέσα στη θάλασσα με τα κύματα τελικά να τον πνίγουν και λίγη ώρα αργότερα να εντοπίζεται νεκρός. Αμέσως δημιουργήθηκαν απορίες για τον λόγο που το πλήρωμα μπορεί να τον απομάκρυνε, με πολλούς να πιθανολογούν ότι δεν είχε εισιτήριο πάνω του, όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν έχει καμία σημασία, παρόλο που τελικά αποδείχθηκε πως ο Αντώνη Καρυώτης, όπως ονομάζεται ο άτυχος 36χρονος, διέθετε εισιτήριο.

Τα πρόσωπα που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon

Αυτή τη στιγμή στις Αρχές βρίσκονται τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα με την τραγωδία και το Live News στο MEGA αποκάλυψε ποια είναι αυτά.

Την κατηγορία για ανθρωποκτονία από κοινού αντιμετωπίζουν ο καπετάνιος, ο ύπαρχος, ο λοστρόμος και ο αξιωματικός καταστρώματος του Blue Horizon, ενώ όλοι τους θα απολογηθούν στην Εισαγγελία το μεσημέρι της Τετάρτης 13/9.

Πολλοί μπορεί να απορούν για ποιο λόγο ο καπετάνιος βρίσκεται σε αυτή τη θέση, καθώς δεν είχε γνώση για το συμβάν, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, γνώριζε τι είχε συμβεί και γύρισε μόνο όταν πήρε εντολή από το Λιμενικό (δείτε εδώ την μαρτυρία "φωτιά" που το επιβεβαιώνει).