Κακοκαιρία Daniel: Στους 3 οι νεκροί - Βίντεο ντοκουμέντο με τη γυναίκα που παρασύρθηκε από τα νερά στον Ευαγγελισμό

Φρίκη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κακοκαιρία Daniel: Στους 3 οι νεκροί - Βίντεο ντοκουμέντο με τη γυναίκα που παρασύρθηκε από τα νερά στον Ευαγγελισμό

Σοκαριστικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που έχει πλήξει ολόκληρη την χώρα. Μέχρι στιγμής, δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί λόγω αυτής, ωστόσο την Τετάρτη 6/9 βρέθηκε ακόμη ένα άψυχο σώμα.

Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία Daniel

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, νεκρός ανασύρθηκε ένας 82χρονος άνδρας που αγνοούνταν στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας. Φέρεται πως βγήκε από το σπίτι του και παρασύρθηκε από νερά, χάνοντας τη μάχη, μέχρι που εντοπίστηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου καταπλακωμένος από όχημα. Οι νεκροί, λοιπόν, ανέρχονται στους τρεις.

Δείτε επίσης: «Κάνω έκκληση στον κόσμο! Πού πάτε ρε άνθρωποι;» - Σε απόγνωση ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, φώναζε στους δρόμους

Γυναίκα παρασύρθηκε από τα νερά στον Ευαγγελισμό

Τρομακτικό είναι και το γεγονός πως το μετρό του Ευαγγελισμού όσο και στο Μοναστηράκι έκλεισαν, διότι όλος ο σταθμός πλημμύρισε (δείτε εδώ ποια διάσημη είδε το σπίτι της στη Σκιάθο να γεμίζει λάσπες και νερά μέχρι πάνω). Οι επιβάτες που βρίσκονταν εκεί απαθανάτισαν την κατάσταση που επικρατούσε, ενώ τον γύρω του διαδικτύου κάνει και άλλο ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα να παρασύρεται από τα νερά έξω από τον Ευαγγελισμό.

Η ίδια προσπάθησε να κρατηθεί από τις κολώνες που είχε ο δρόμος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει, όμως για καλή της τύχη, βρέθηκαν συμπολίτες της δίπλα της, οι οποίοι βοήθησαν και κατάφεραν να τη σώσουν από πνιγμό.

Δείτε επίσης: «Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, ζητάμε βοήθεια!» - Κραυγή αγωνίας από κάτοικο του Βόλου