«Για άλλους καθυστερούν το απόπλου και για άλλους...» - Η "σκληρή" αλήθεια του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Blue Horizon

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Blue Horizon. Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο με την δολοφονία του Αντώνη, τον οποίο έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του πλοίου κατά την προσπάθεια του να προλάβει το καράβι για Κρήτη, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να πνιγεί στα απόνερα του πλοίου που είχε βάλει μπρος τις μηχανές και έφευγε (δείτε το βίντεο).

Η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει έναν τραγικό θάνατο για τον άτυχο 36χρονο και όλοι στις διαδηλώσεις σε Πειραιά και Κρήτη ζητούν την κατηγορηματική τιμωρία των ανθρώπων που του αφαίρεσαν την ζωή.

Ανάμεσα στον κόσμο που ζητά δικαίωση είναι και πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz που μιλούν για απανθρωπιά. Από την άλλη πολλά είναι και τα ξεσπάσματα των παρουσιαστών στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υπόθεση Blue Horizon

«Για άλλους καθυστερούν τον απόπλου και για άλλους το τίμημα είναι σπρώξιμο στην θάλασσα και δολοφονία.Αυτη είναι η Ελλάδα της ισονομίας της ισοτιμίας και της απανθρωπιας.Αισχος!!!», έγραψε ο παρουσιαστής που ξεκινάει από τις 11/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ξέσπασε σε κλάματα η αδερφή του 36χρονου Αντώνη

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη, καθώς χάθηκε ένας νέος άνδρας με όνειρα, πολύ αγαπητός από όλους στην Κρήτη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή του, όμως δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του (δείτε εδώ τον γολγοθά που κρύβεται πίσω από αυτό).

Η αδερφή του, την Πέμπτη 7/9, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Live News, εξηγώντας πως έμαθε για τον θάνατό του και τι ζητάει από τους θύτες. Συγκρατούσε τα δάκρυά της με δυσκολία και η φωνή της έτρεμε.

«Την Τετάρτη ήρθε ο μεγάλος μου ο αδερφός, ο Νικολής, και μας το είπε, μας έδειξε το βίντεο, ότι τον Αντώνη τον έπνιξαν, τον πέταξαν μέσα στη θάλασσα. Τι να πω; Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ζητάμε να τιμωρηθούν. Να μην ξαναβγούν από την φυλακή. Ποτέ των ποτών! Τίποτα άλλο δεν θέλω. Δεν ξέρω αν τον γνώριζαν. Τον φάγανε λάχανο. Ο πιο μικρός αδερφός μας ήταν. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.