Blue Horizon: Λιποθύμησε ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη μέσα στην εκκλησία - Έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Blue Horizon: Λιποθύμησε ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη μέσα στην εκκλησία - Έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται αυτή την στιγμή η κηδεία του 36χρονου Αντώνη που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά. Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν κατά την προσπάθεια του να μπει γρήγορα στο πλοίο καθώς είχε καθυστερήσει, ενώ είχε βάλει μπρος τις μηχανές για να αναχωρήσει - δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

Τα αδέρφια του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, ο ένας του αδερφός μόλις έμαθε το θάνατο του οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε πάθει σοκ.

Τραγικές εικόνες στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη στην Κρήτη

Ένας από τους αδερφούς του μάλιστα σύμφωνα με το neakriti.gr δεν άντεξε και "λύγισε" με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε και η αδερφή του.

Blue Horizon Αντώνης

Σπαράζουν τα λόγια του αδερφού του Αντώνη

Ο αδελφός Αντώνη, Νίκος μίλησε στην ONtime αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε να πάει τον άλλο του αδελφό στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε σοκ με το θάνατο του.

«Πήγα (σ.σ. χθες) το πρωί τον αδελφό μου στο νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο, τον Γιάννη που είναι 38 χρονών. Είχε πάθει σοκ. Τον πήγα μετά σπίτι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία του. Ο Γιάννης ζούσε μαζί με τον Αντώνη», αποκάλυψε.

«Εγώ το έμαθα στις 2 το πρωί από το Λιμενικό. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδελφός πνίγηκε. Εγώ τα έχασα εκείνη την στιγμή και είδα τα βίντεο εκείνη την στιγμή» είπε για την στιγμή που έμαθε το θάνατό του.

Και εξομολογήθηκε για τον αδερφό του: «Ο Αντώνης ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε στάνταρ δουλειά, βοηθούσε σε μαγαζιά όπου τον χρειάζονταν. Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του». Χωρίς να μασάει τα λόγια του ζητάει ένα και μόνο πράγμα για τους ενόχους: «Θέλω δικαιοσύνη. Να φανεί η αλήθεια και να δικαστούν οι ένοχοι».