Στο πατρικό της μητέρας του στην Χαλκίδα ο Στέφανος Κασσελάκης - Στο πλευρό του ο σύντροφος του, Tyler

Δείτε βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Την Χαλκίδα μαζί με τον σύντροφό του, επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, τον συνάντησε κατά την επιστροφή του.

Ο υποψήφιος αρχηγός συγκεκριμένα, ταξίδεψε στη Ριτσώνα της Χαλκίδας τόπο καταγωγής της μαμάς του, καθώς τελευταία φορά που πήρε ήταν πριν από 20 χρόνια (δείτε εδώ και τον αδερφό του).

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

«Ωραίο περιβάλλον στη Χαλκίδα ο κόσμος ανυπομονεί να μπορέσουμε να έχουμε εναλλακτική λύση. Πολύ καλό ήταν το κλίμα νομίζω ότι υπάρχει ενθουσιασμός γιατί ξαφνικά βλέπει ο κόσμος ότι αυτή η παράταξη μπορεί να πάει μπροστά.

Το μόνο που μετράει είναι να βγάλουμε αποτελέσματα για τον τόπο. Η εκλογή είναι ανούσια αν δεν αποδόσεις. Καλή απήχηση αλλά πρέπει να είμαστε ένα κόμμα γειωμένο από τα μέλη για τα μέλη και να φέρουμε αποτελέσματα γιατί αυτό απαιτεί ο κόσμος από μας όταν ο κόσμος σηκώνεται από τον καναπέ και σου λέει "είχαμε οδυνηρές ήττες αλλά πάμε και πάλι δυνατά μπροστά" απαιτεί λύσεις έχουμε ευθύνη μεγάλη να μην τον απογοητεύσουμε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το σπίτι που μεγάλωσε στην Εκάλη

Η ζωή του του στην Ελλάδα μέχρι τα 14 ήταν στην Αθήνα, στα Βόρια Προάστια, στην Εκάλη συγκεκριμένα, όπου η οικογένεια Κασσελάκη διατηρούσε βίλα, ολυμπιακών διαστάσεων με πισίνα, μπάρμπεκιου, θέσεις για 11 αυτοκίνητα και πολλές άλλες ανέσεις.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ του T-live ο πατέρας του Κασσελάκη, Θεόδωρος πούλησε τη βίλα σε γνωστό διαφημιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και στη συνέχεια από μία ασφαλιστική, πήγε στα χέρια του Χ. Βαφειά, που είχαμε δει στο Dragons' Den.