Έρχεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: «Θέλει προσοχή!» - Μετά την κακοκαιρία Daniel η Θεσσαλία ξανά σε κίνδυνο

Πότε θα "χτυπήσει" το νέο κύμα και πόσο θα διαρκέσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI

Μετά την κακοκαιρία Daniel, νέο κύμα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων θα χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά και την πρόγνωση της ΕΜΥ. Σύμφωνα με την ανάρτησή του ειδικού στο twitter, η επιδείνωση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, από τα δυτικά της Θεσσαλίας και από την Τρίτη και την Τετάρτη στις υπόλοιπες περιοχές.

Μάλιστα, η επικινδυνότητα θα αγγίξει τον πορτοκαλή δείκτη, ωστόσο φαίνεται πως θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Έρχεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μέσα από το OPEN, έκανε επίσης τη δική του πρόβλεψη, επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω λεγόμενα

«Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα μπει μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται και θα μας απασχολήσει από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη με Πέμπτη. Δυστυχώς και σε αυτή την κακοκαιρία φαίνεται ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στο επίκεντρο, όχι στα επίπεδα που ήταν η κακοκαιρία Daniel. Από Δευτέρα μεσημέρι, Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα. Θέλει προσοχή!», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ και την σοβαρή προειδοποίηση του Αρνιακού).