Ξέφυγε η κατάσταση στο Βόλο: Ο Αχιλλέας Μπέος χτύπησε πολίτη που τον έβρισε - Η συνάντηση τους μετά το περιστατικό

Βίντεο ντοκουμέντο από τον καβγά τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέφυγε η κατάσταση στο Βόλο: Ο Αχιλλέας Μπέος χτύπησε πολίτη που τον έβρισε - Η συνάντηση τους μετά το περιστατικό

Ξέφυγε η κατάσταση στον Βόλο μετά τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι δυο κακοκαιρίες. Τα αίματα άναψαν ωστόσο, όταν ο Αχιλλέας Μπέος τσακώθηκε με πολίτη, ο οποίος τον έβρισε και εκείνος τον χτύπησε.

Όπως κυκλοφόρησε, οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια όταν ο Δήμαρχος πήγε στην Άλλη Μεριά στην διαλυμένη γέφυρα για να μπαζώσουν το ρέμα. Κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν για να το αποτρέψουν καθώς δεν έχει γίνει στοιχειώδη μελέτη.

Όταν λοιπόν ο πολίτης τον έβρισε εκείνος βγήκε εκτός εαυτού και τον χτύπησε με τον κόσμο να προσπαθεί να τους χωρίσει.

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στο Facebook.

Δείτε επίσης: «Να έρθει, αλλά να πάρει και τον Τάιλερ μαζί» - Το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη και το σύντροφό του

Η συνάντηση του Μπέου με τον πολίτη μετά τον καβγά

Μερικές ώρες μετά τον καβγά, ο πολίτης με τον οποίο τσακώθηκε, πήγε στο γραφείο του και του ζήτησε συγγνώμη.

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Αλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε...», έγραψε για την συνάντηση τους ο Δήμαρχος.