«Να έρθει, αλλά να πάρει και τον Τάιλερ μαζί» - Το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη και το σύντροφό του

«Είναι ευπρόσδεκτος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (29/9) ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Σήμερα'' μεταφέροντας την κατάσταση, που επικρατεί στο νομό Μαγνησίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο πρόεδρος Βόλου ήταν και το σχόλιο του σε ερώτηση, που δέχτηκε σχετικά με τον νέο πρόεδρο του Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος εκφράζει συχνά τη στήριξή του προς του πλημμυροπαθείς.

Δείτε επίσης: «Ούτε η Ελένη Μενεγάκη τέτοια...» - ''Πάγωσαν'' στον αέρα του ΣΚΑΪ με την ατάκα της Σκορδά για το Στέφανο Κασσελάκη

Το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει και τον Τάιλερ, πως τον λένε αλλά όχι τον Τέιλορ τον ράφτη. Να έρθουν μαζί για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτος», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ποιος είναι ο σύζυγος του Κασσελάκη,Tyler McBeth

Ο Tyler McBeth είναι ένας βέρος Αμερικανός, ο οποίος εγκατέλειψε τη ζωή στην Αμερική, για να σταθεί δίπλα στο σύντροφό του και νεοεκλεγμένο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για έναν 35χρονο νοσοκόμο, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων, υποστηρικτικός και στήριγμα του συζύγου του. Είναι πάντα μαζί με το Στέφανο Κασσελάκη και δεν τρομάζει η έκθεσή του στα φώτα της δημοσιότητας. Από τα ρεπορτάζ, που έχουμε παρακολουθήσει, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε, πως οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι αχώριστοι.

Από το πρωί που ξεκινάει η μέρα του Στέφανου και του Tyler, είναι συνέχεια μαζί. Μαζί για πρωινό, μαζί στο γυμναστήριο, μαζί στις γιορτές, μαζί στη βράβευση του Tyler στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν. Ακόμη και το βράδυ της πρώτης εκλογικής διαδικασίας για πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους είδαμε μαζί να πάνε, να παραλάβουν το φαγητό από το delivery.

Η οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη διατηρεί εξοχικό στις Σπέτσες και το ζευγάρι δεν παραλείπει να το επισκέπτεται τακτικά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth επισκέπτονται συχνά το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού για τις εξορμήσεις τους.