«Ούτε η Ελένη Μενεγάκη τέτοια...» - ''Πάγωσαν'' στον αέρα του ΣΚΑΪ με την ατάκα της Σκορδά για το Στέφανο Κασσελάκη

«Χαίρεται και βλέπω και έναν άνθρωπο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ούτε η Ελένη Μενεγάκη τέτοια...» - ''Πάγωσαν'' στον αέρα του ΣΚΑΪ με την ατάκα της Σκορδά για το Στέφανο Κασσελάκη

Το όνομα Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί θέμα συζήτησης από τη στιγμή, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Σύριζα, αλλά και στη συνέχεια, που εν τέλει εξελέγη από τον ελληνικό λαό.

Η επόμενη ημέρα μετά την ανάληψη της προεδρίας του Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία από το Στέφανο Κασσελάκη έφτασε με τον ίδιο να παρευρίσκεται σε πολλά καλέσματα με τις κάμερες να τον απαθανατίζουν.

Την Παρασκευή (29/9) η Φαίη Σκορδά στο Fay's Time έκανε το δικό της σχόλιο για την σχέση του Κασσελάκη με τις κάμερες και τη δημοσιότητα με τον προβληματισμό της σχετικά με τη συμπεριφορά του να είναι εμφανής.

Tο σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Χαίρεται και βλέπω και έναν άνθρωπο, που φεύγοντας γελάει. Ευχαριστιέται που ο άλλος θα αναρωτηθεί: «Είναι μελιτζάνα; Είναι παπουτσάκι; Είναι κολοκυθάκι;». Το έχει κάνει παιχνίδι. Ούτε η Ελένη Μενεγάκη τέτοια διάδραση με το κοινό της», είπε η Φαίη Σκορδά

Η έκκληση της Καινούργιου στον Κασσελάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου στις 29/9 κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει "Super Κατερίνα", στον τηλεοπτικό σταθμό "Alpha", έκανε λόγο για «απίστευτα βρισίδια» που δέχονται στα social media, όταν διαφωνούν με το Στέφανο Κασσελάκη. Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη του απόφαση (δείτε εδώ τι συμβαίνει).

Η παρουσιάστρια μετά από ένα ρεπορτάζ που είχε σχέση με το σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth, και τη μητέρα του, άρχισε να κάνει μία καταγγελία για ασύλληπτα αρνητικά σχόλια, που δέχονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε φορά που τα μέλη της εκπομπής διαφωνούν με θέσεις του προέδρου του κόμματος. Ξεκίνησε λέγοντας, πως από την περασμένη χρονιά τον στηρίζουν. «Μου είναι πολύ συμπαθής, τον θεωρώ απίστευτα ευφυή, σαν άνθρωπό μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, για το αν μπορεί μελλοντικά να κυβερνήσεις τη χώρα, είναι κάτι που θα δείξει στην πορεία». «Το ότι μπορεί κάποιες φορές να διαφωνούμε μαζί του δε σημαίνει ότι ξαφνικά... Δεν ξέρω τι γίνεται... Πρέπει να δεχόμαστε τέτοια απίστευτα βρισίδια», σημείωσε αναστατωμένη η ξανθιά παρουσιάστρια. «Μην πορώνεστε!», συμπλήρωσε.

«Ότι μπορεί να διαφωνούμε με κάποιες πολιτικές θέσεις ή κινήσεις, το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με την κυβέρνηση, να διαφωνούμε. Όχι να αρχίσουν να μας βρίζουνε», συνέχισε. «Δεν απολογούμαστε για κάτι. Παρατηρώ ένα φαινόμενο, που δε μου έχει ξανά συμβεί», σημείωσε, αλλά και «Ξαφνικά να πεις κάτι, που να διαφωνείς πολιτικά, όχι με την προσωπικότητα του άλλου, και να δέχεσαι ένα κατεβατό». Στο τέλος, κατέληξε παρακαλώντας την επικοινωνιακή ομάδα του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «να το ψάξουν λίγο αυτό», καθώς ο πολιτικός καλό θα είναι να ακούει και τα υπέρ και τα κατά, όπως συμπέρανε.

Σε αυτό πήρε θέση και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ισχυριζόμενος, ότι «είναι άδικο για τη δημοσιογραφία, να πιάνεις τον Κασσελάκη και να μην τον βλέπεις δημοσιογραφικά».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή "Super Κατερίνα":