Βιασμός 12χρονης Κολωνός: Νέα καταγγελία για τη μητέρα - Φέρεται πως έστελνε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού έναντι ανταλλάγματος

Τι απαντούν οι δικηγόροι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό βγήκε στο φως της δημοσιότητας και ακόμα δεν έχει κλείσει. Συνολικά, μέχρι στιγμής στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο φαίνεται πως θα παρουσιαστούν 26 πρόσωπα ως κατηγορούμενοι.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης, για την οποία νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν και προκαλούν σοκ και ανατριχίλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και της εκπομπής Πάμε Δανάη, η ίδια κατηγορείται όχι μόνο για μαστροπεία εις βάρος της ίδιας κόρης της, αλλά και για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου.

Φέρεται, δηλαδή, πως δεν εξέδιδε απλώς τη 12χρονη, αλλά έστελνε και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού της στους πελάτες μέσω εφαρμογών, όπως είναι τα WhatsApp και Viber, έναντι ανταλλάγματος. Η ίδια, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες.

Δείτε επίσης: «Ο... με πίεζε να πάω με δύο πλούσιους» - Η 6η επίσημη κατάθεση της 12χρονης

Οι δηλώσεις των δικηγόρων της 12χρονης και του κατηγορούμενου για τη νέα κατηγορία παιδικής πορνογραφίας

Για το γεγονός αυτό μίλησε η δικηγόρος του κοριτσιού, Ασπασία Ταραχοπούλου: «Οι φωτογραφίες είχαν αποσταλεί από το κινητό της 12χρονης και όχι της μητέρας. Η 12χρονη υποστηρίζει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και ότι αυτός την έβαζε. Οι φωτογραφίες της έχουν βρεθεί και στο δικό του κινητό. Έχω προσωπική επαφή με το παιδί και με την θεία της, την αδερφή του πατέρα, η οποία αποκάλυψε την ιστορία. Όλη η οικογένεια είναι κατηγορηματική στο ότι η μάνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το λέει κατηγορηματικά και διαρκώς το παιδί. Από τα στοιχεία της δικογραφίας δεν προκύπτει ότι η μητέρα γνώριζε. Η 12χρονη λέει ότι θέλει να τιμωρηθούν, όσοι της έκαναν κακό».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου, Βασίλης Χρονόπουλος, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος έχει αποδεχθεί από την πρώτη στιγμή το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου και της ασελγείας. Θεωρώ δεδομένη την αθώωσή του γι' αυτά τα αδικήματα και θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση και ότι αρκετές κατηγορίες του φορτώθηκαν για άλλο λόγο. Έχει μετανιώσει, το δείχνει και το λέει, για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Έχει καταλάβει ότι θα πληρώσει και ότι μείνει για καιρό στην φυλακή, δεν προσπαθεί να υπεκφύγει των ευθυνών του».