Ράνια Τζίμα: «Αυτό δεν πρέπει να είναι αποδεκτό ποτέ και από κανέναν» - Το σχόλιο της για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

«Ο σκοταδισμός σε όλη τη μορφή του...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.Debate πολιτικών αρχηγών. Άφιξη δημοσιογράφων
NDP/ Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.Debate πολιτικών αρχηγών. Άφιξη δημοσιογράφων

Η γνωστή δημοσιογράφος, Ράνια Τζίμα στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών παρουσίαζε μαζί με συναδέλφους της το δελτίο στο MEGA, και άκουσε live τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για το Στέφανο Κασσελάκη (δείτε εδώ τι είπε ο δήμαρχος Βόλου), τις οποίες έσπευσε να σχολιάσει.

Τι είπε η Ράνια Τζίμα για τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου

«Αυτό δεν πρέπει να είναι αποδεκτό ποτέ και από κανέναν», ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος εμφανώς σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου. «Δεν υπάρχουνε», συμπλήρωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ κάποιος παρευρισκόμενος από το πάνελ επισήμανε «ο σκοταδισμός σε όλη τη μορφή του». Όλο το πάνελ φάνηκε μουδιασμένο μετά από το παραλήρημα του πολιτικού.

Η δημοσιογράφος είπε, ότι είναι αδιανόητα τα όσα ακούστηκαν. «Και είναι μόλις ο νεοεκλεγής δήμαρχος του Βόλου», συμπλήρωσε. Κάποιος ακόμη καλεσμένος, παρατήρησε, πως θα πρέπει να μας προβληματίσει συνολικά το «πως επιλέγει ο κόσμος, γιατί επιλέγει αυτόν τον άνθρωπο», συγκλονισμένος.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

Ήδη από τα πρώτα λεπτά της είδησης, η οποία έκανε το γύρω του διαδικτύου, αλλά και των τηλεοπτικών καναλιών, οπού κάποιοι σταθμοί κάλεσαν εκ νέου τον Αχιλλέα Μπέο, ώστε να ανακαλέσει. Εκείνος όχι μόνο δεν προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, αλλά εξίβριζε όποιον του πήγαινε κόντρα.

Ταυτόχρονα, πληροφορηθήκαμε, πως ο Στέφανος Κασσελάκης από τη μεριά του προχώρησε σε εισαγγελική παρέμβαση. Λίγο αργότερα μάλιστα, έκανε και ο ίδιος κάποιες δηλώσεις σχετικά με το ζήτημα απαντώντας στο δήμαρχο Βόλου. «Καταρχάς, οι σκέψεις μου σήμερα το βράδυ είναι με τους Έλληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην πατρίδα τους και για τους υπόλοιπους, που είναι να μεταφερθούν τις επόμενες ώρες για την ασφάλειά τους. Είμαστε σε διαρκή επαφή με το Υπουργείο Εξωτερικών, λαμβάνοντας πληροφορίες για το θέμα και τους ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία», άρχισε να λέει σε πρώτη φάση ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης. Μάλιστα, σημείωσε, πως δε θα πρέπει να ξεχνάμε τα πιο σημαντικά, σαν αυτά.

«Δεύτερον, όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές, σήμερα ήτανε ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη, η χώρα μας να έχει μ ία μεγάλη προοδευτική παράταξη, η οποία μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο. Το βλέπετε αυτό σε πολλές περιπτώσεις, αλλά και στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες και συγχαίρω το Δημήτρη Κουρέτα για τον αγώνα του. Και θα είμαστε στο πλευρό του την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

«Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές συμμετοχές υπερίσχυσαν. Στην Αττική ο Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε ένα μεγάλο αγώνα, κατάφερε να λάβει τη δεύτερη θέση και ήταν τιμή μου να τον στηρίξω αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικό αγώνα, που έδωσε στην Αθήνα. Και ανεξάρτητα του αποτελέσματος είναι δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι, και ο κύριος Δούκας και ο κύριος Ζαχαριάδης, και όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έχασε ποσοστά παρά τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης», επισήμανε.

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που είχε πει ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, η παράταξη θέλει ανανέωση χθες», τόνισε, ώστε να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. «Η ανανέωση του χθες, λοιπόν αρχίζει αύριο», κατέληξε. Μάλιστα, εξήγησε, ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε νέες προσθήκες και πρόκειται να γίνουν αλλαγές για να έχει το κόμμα παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Τέλος, σχολίασε τα λόγια του δημάρχου Βόλου, «Δεν έχω πολλά να πω. Νομίζω, ότι αν και φανερώνουν αρκετά από μόνα τους, απλά θα παροτρύνω τη δικαιοσύνη, όπως πάντα παροτρύνω τη δικαιοσύνη, επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: