Πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο Πατούλη - Το βιογραφικό του νέου Περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά

Οι γυναίκες της ζωής του και η πορεία του στην πολιτική!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γεννημένος το 1986 στον Βύρωνα, αποφοίτησε από το Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας, ενώ έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Επίσης, έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Έχει περάσει από τη θέση μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Από το 2003 έως το 2014 διέτελεσε δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ενώ μετά την παραίτηση του διορίστηκε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Χαρδαλιάς από την οποία και παραιτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Γιώργος Χαρδαλιάς Κώστας Μπακογιάννης

Η προσωπική ζωή του Νίκου Χαρδαλιά

Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου, ο Νίκος Χαρδαλιάς απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με την δεύτερη σύζυγο του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου που είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου, έχει αποκτήσει την δεύτερη και μικρότερη κόρη του, Δήμητρα.

Τις τρεις γυναίκες της ζωής του έχει στο πλευρό του σε κάθε του βήμα, είναι η δύναμη του και οι μεγαλύτερες αδυναμίες του. Μάλιστα, οικογενειακώς τους έχουμε δει και στο γήπεδο.

Νίκος Χαρδαλιάς γυναίκα παιδιά