Στο γήπεδο της ΑΕΚ ο Νίκος Χαρδαλιάς - Αποκλειστικές φωτογραφίες με την σύζυγο και τις κόρες του

Πήγαν να δουν την μεγάλη τους αγάπη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, πέρα από επιτυχημένος πολιτικός, είναι και πολύ καλός πατέρας και σύζυγος, αφού όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν, εκείνος επιλέγει να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του με την γυναίκα του και τις κόρες του.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον Γιώτα Παναγιωτοπούλου και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 22χρονη Ιωάννα και την 11χρονη Δήμητρα, οι οποίες είναι οι αδυναμίες του και όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο θέλει να έχουν κοινές δραστηριότητες και χόμπι (δείτε εδώ πώς καμάρωνε την κόρη του την ώρα που έκανε...).

Στο γήπεδο της ΑΕΚ ο Χαρδαλιάς με την γυναίκα και τις κόρες του

Μεγάλη αγάπη όλης της οικογένειας είναι η ΑΕΚ, επομένως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/3 για να δουν την ομάδα τους ενάντια στον Ολυμπιακό και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε.

Όλοι τους φορούσαν ρούχα με το λογότυπο της ομάδας, αλλά ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο και έτσι έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μάλιστα, τα δύο κορίτσια, έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον να καταλάβουν τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον πατέρα τους να τους εξηγεί και να συζητά μαζί τους.

Χαρδαλιάς οικογένεια

Χαρδαλιάς κόρες

Μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram η κόρη του με τις φωτογραφίες που έχουν χιλιάδες αντιδράσεις

Εκτός από το ρόλο του στο χώρο της πολιτικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι και πατέρας. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την 20χρονη σήμερα Ιωάννα, που σπουδάζει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι πραγματικά μια κούκλα

Από τις αναρτήσεις της στο Instagram καταλαβαίνει κανείς ότι η Ιωάννα αγαπάει πολύ τη μόδα, τα ταξίδια, τις εξόδους με φίλες και την οικογένειά της, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στο Athensmagazine.gr