Καμάρωνε την κόρη του να κάνει πατινάζ - Περήφανος μπαμπάς ο Νίκος Χαρδαλιάς

Μαζί με την γυναίκας και την μεγάλη τους κόρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καμάρωνε την κόρη του να κάνει πατινάζ - Περήφανος μπαμπάς ο Νίκος Χαρδαλιάς

Μια πολύ όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς και η γυναίκα του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έχοντας στο πλευρό του 2 πανέμορφες κόρες, με τις οποίες συχνά πυκνά ο ίδιος μοιράζεται φωτογραφίες στα social media.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας μπορεί να τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο και περνά μαζί με τις 3 γυναίκες της ζωής του. Έτσι έκανε και πριν μερικές μέρες, με τους ίδιους να πηγαίνουν να απολαύσουν την μικρή Δήμητρα σε αγώνα πατινάζ.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν φυσικά εκεί και απαθανάτισε τον Νίκο Χαρδαλιά, την γυναίκα και την μεγάλη του κόρη να καμαρώνουν με περηφάνια την μικρούλα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την οικογένειά του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την οικογένειά του πατινάζ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την οικογένειά του φωτογραφίες

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την οικογένειά του

Η μικρή του κόρη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού - Η ανάρτηση στα social

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με την μικρή του κόρη βρέθηκαν την Τρίτη 11/01 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού” ώστε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της μικρής Δήμητρας από την ώρα που κάνει το εμβόλιο.

«Σήμερα, στα πρώτα γενέθλια της Επιχείρησης Ελευθερία, η μικρή μας Δήμητρα, αποφασισμένη και χαμογελαστή, έβαλε το δικό της λιθαράκι, έκανε το δικό της βήμα προς την ελευθερία.

Με ασφάλεια και με εμπιστοσύνη στην επιστήμη εμβολιαζόμαστε, αφήνουμε πίσω μας την πρωτοφανή αυτή παγκόσμια πανδημία και παίρνουμε σταδιακά πίσω τις ζωές μας.

Ένας χρόνος λοιπόν "Επιχείρηση Ελευθερία"! Σαν σήμερα, το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου 2021, στον Φάρο και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, κουρασμένοι, αγχωμένοι, αλλά τόσο μα τόσο αποφασισμένοι, μια δυναμική και δεμένη, μέσα από τα συνεχόμενα ξενύχτια προετοιμασίας, ομάδα απο το Υγειας, το Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Προεδρία της Κυβέρνησης, την ΓΓΠΠ και τις ΕΔ, ξεκινούσαμε το ξεχωριστό μας στοίχημα, δρομολογούσαμε το ταξίδι της χώρας μας προς την ελευθερία. Μια βραδιά τόσο ξεχωριστή στις καρδιές, τα μυαλά, και τις ψυχές πολλών από εμάς. Ο αγώνας συνεχίζεται...».

Εμβολιάστηκε η μικρή κόρη του Νίκου Χαρδαλιά