Αχαΐα: Ερωτηματικά με τις αποκαλύψεις του πρώην συντρόφου της Ειρήνης - Δεν άκουγε το μωρό και δεν του το έδειχνε

«Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αχαΐα: Ερωτηματικά με τις αποκαλύψεις του πρώην συντρόφου της Ειρήνης - Δεν άκουγε το μωρό και δεν του το έδειχνε

Η 23χρονη Ειρήνη από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας είναι η γυναίκα, που έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες την κοινή γνώμη, καθώς η νεαρή κοπέλα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασε από τη ζωή τα δύο βρέφη της.

Για την ώρα έχει ξεκινήσει έλεγχος με σκοπό να εξεταστεί αν υπήρχε γονιδιακός λόγος, που τα παιδιά, έφυγαν από τη ζωή. Μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της Ειρήνης η ίδια εξομολογήθηκε, πως ήταν έγκυος και το κατάλαβε 1,5 πριν γεννήσει.

Την Παρασκευή (26/10) στο Live news παραχώρησε δηλώσεις ο πρώην σύντροφός της, λέγοντας, πως φιλοξενούσε την Ειρήνη και τη βοηθούσε οικονομικά με σκοπό να παντρευτούν στο μέλλον και να βγάλει εκείνος την άδεια παραμονής στη χώρα.

Εδώ και 14 μήνες η Ειρήνη και ο Σουμόν δεν είναι μαζί, ωστόσο εκείνος είχε να θυμάται τις στιγμές, που έφυγε το μωρό από τη ζωή τονίζοντας: «Άνοιξα πόρτα και την είδα να μιλάει. Την ρώτησα τι έγινε με το μωρό, μου είπε δεν μιλάει το μωρό. Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;», της είπα.

Οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της 23χρονης Ειρήνης από την Αχαΐα

«Μου έφαγε πολλά λεφτά. Έδωσα λεφτά για τα κηδεία μέχρι και για τα πλακάκια. Μετά είπα Ειρήνη δε μπορώ άλλο», είπε ο Σουμόν.

Οι δηλώσεις της μητέρας για την 23χρνης Ειρήνη από την Αχαΐα

«Γεια σας! Εμένα το μόνο μου θέμα είναι το τι έπαθαν τα παιδάκια και τι έχει συμβεί με τα μωρά; Που η Ειρηνούλα μας δεν είχε μητρική αγάπη; Πότε την αφήσαμε μόνη της και γιατί, κάθε φορά, που έμενε έγκυος έτρεχε στη μαμά; Ένα παράπονο δικό μου...Όπως είπα και στην κόρη μου και μπορεί να σας διαβεβαιώσει εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της, να βρούμε την άκρη τι έχε γίνει με τα παιδάκια, τι έχει συμβεί και με αυτά, που ακούγονται, ούτε εγώ πλέον ξέρω τι να πιστέψω σαν μάνα.

Έχει μπλεχτεί κάποια κυρία μητριά της, που δεν έχω καλές επαφές μαζί της, ούτε αυτή είχε μέχρι πρότινος, δεν ξέρω, πως έχει μπλέξει έτσι, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αντιδράει έτσι η Ειρήνη και τι θα καταλάβει. Εμένα μου τα άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, για να βγάλει το γάλα τους, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου, σε εργοστάσιο. Και εγώ και ο σύντροφός μου δουλεύουμε για να ταϊσουμε τα παιδιά μας.

Και νύχτες μου τα έχει αφήσει για να πάει για μεροκάματο, τώρα τι δουλειές έκανε και τι έφτιαχνε η Ειρήνη έξω αυτό δε μπορώ να το ξέρω και τη ζωή, που έχει διαλέξει μετά τα 17/18 της...είναι ενήλικη. Εγώ κυνήγησα, έκανα, έρανα, έλεγα Ειρήνη από εδώ πάει ο δρόμος, εκείνη μου έλεγε ανάποδα.

Μακάρι να είναι ιατρικό θέμα με τα παιδιά. Με αυτά, που ακούγονται και ακούω πλέον, σου είπα κρατάω μικρό καλάθι σαν μάνα. Δεν ξέρω αν μου βγαίνει πικρία, αλλά ακούγεται ότι έκανε και κάνει χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πως ξέρω εγώ χωρίς να έχω δει εξετάσεις, που ξέρω εγώ ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;

Είναι ένα περίεργο παιδί, πολύ περίεργο. Τη μία ώρα μπορεί να είναι αγαπημένη και σε μετά μπορεί να φύγει. Σε εμένα ερχόταν όταν είχε ανάγκη, αλλά αφού δεν ήμουν καλή μανούλα, γιατί ερχόταν στη μανούλα; Στα παιδιά φερόταν μια χαρά, πολύ στοργική. Δε λέω να έχει κάνει κάτι αυτή στα παιδιά της, δε νομίζω κάτι τέτοιο.

Το 12 γέννησα ένα παιδί και το 14 έφυγε. Μου έκανε μια κρίση, έχασε τις αισθήσεις του και το επαναφέραμε στο σπίτι, μετά το πήγαμε στο νοσοκομείο, του κάνανε εξετάσεις για 2 εβδομάδες, μας είπαν ότι δεν είχε κάτι και το έκανε για να μου τραβήξει την προσοχή. Μία ημέρα πήγε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ. Δεν υπήρχε δεύτερο παιδί, που έχασα, έφτασα 6 μηνών, γεννήθηκε μέσα στο σπίτι και όσο με πήγαν στο νοσοκομείο, την αεροβάφτισαν και πέθανε. Εμένα και ούτε της Ειρήνης δε μας είχαν πει κάτι για γονιδιακό έλεγχο», είπε η μητέρα της 23 χρονης.