Αχαΐα: «Κατάλαβα 7,5 μηνών ότι είμαι έγκυος! Έπινα 5 ποτήρια βότκα κάθε βράδυ» - Συγκλονιστικές εξελίξεις με την 23χρονη μητέρα που έχασε 2 παιδιά

«Δεν το είχα καταλάβει!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αχαΐα: «Κατάλαβα 7,5 μηνών ότι είμαι έγκυος! Έπινα 5 ποτήρια βότκα κάθε βράδυ» - Συγκλονιστικές εξελίξεις με την 23χρονη μητέρα που έχασε 2 παιδιά

Η υπόθεση της Κάτω Αχαΐας, που πρόσφατα βγήκε στο φως της δημοσιότητας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την 23χρονη Ειρήνη, που έχασε τα δύο μωρά της να αναζητάει τον λόγο, που έφυγαν από τη ζωή.

Την Παρασκευή (27/10) έγινε γνωστό, πως ξεκινάει ο γονιδιακός έλεγχος με σκοπό να γίνει έρευνα σχετικά με τον λόγο, που τα δύο βρέφη έχασαν τη ζωή τους. Μέσα από τις δηλώσεις της Ειρήνης, που βρέθηκε στο T-live την Παρασκευή έκανε γνωστό, το πως κατάλαβε, ότι είναι έγκυος.

Η αποκάλυψη της 23χρονης μητέρας για τη στιγμή που αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της

«Κατάλαβα 7,5 μηνών ότι είμαι έγκυος, 7, είχα δύο μήνες περίπου για να γεννήσω. Δεν το είχα καταλάβει, δεν είχε φουσκώσει η κοιλίτσα μου. Τυχαία επέστρεψα στο πατρικό μου και από την ενόχληση που είχα κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος. Κάτι με πόναγε χαμηλά και το κατάλαβα. Έπινα πέντε σχετικά ποτήρια βότκα κάθε βράδυ, άντε έξι», είπε η Ειρήνη.

Οι δηλώσεις της μητέρας για την 23χρνης Ειρήνη από την Αχαΐα

«Γεια σας! Εμένα το μόνο μου θέμα είναι το τι έπαθαν τα παιδάκια και τι έχει συμβεί με τα μωρά; Που η Ειρηνούλα μας δεν είχε μητρική αγάπη; Πότε την αφήσαμε μόνη της και γιατί, κάθε φορά, που έμενε έγκυος έτρεχε στη μαμά; Ένα παράπονο δικό μου...Όπως είπα και στην κόρη μου και μπορεί να σας διαβεβαιώσει εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της, να βρούμε την άκρη τι έχε γίνει με τα παιδάκια, τι έχει συμβεί και με αυτά, που ακούγονται, ούτε εγώ πλέον ξέρω τι να πιστέψω σαν μάνα.

Έχει μπλεχτεί κάποια κυρία μητριά της, που δεν έχω καλές επαφές μαζί της, ούτε αυτή είχε μέχρι πρότινος, δεν ξέρω, πως έχει μπλέξει έτσι, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αντιδράει έτσι η Ειρήνη και τι θα καταλάβει. Εμένα μου τα άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, για να βγάλει το γάλα τους, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου, σε εργοστάσιο. Και εγώ και ο σύντροφός μου δουλεύουμε για να ταϊσουμε τα παιδιά μας.

Και νύχτες μου τα έχει αφήσει για να πάει για μεροκάματο, τώρα τι δουλειές έκανε και τι έφτιαχνε η Ειρήνη έξω αυτό δε μπορώ να το ξέρω και τη ζωή, που έχει διαλέξει μετά τα 17/18 της...είναι ενήλικη. Εγώ κυνήγησα, έκανα, έρανα, έλεγα Ειρήνη από εδώ πάει ο δρόμος, εκείνη μου έλεγε ανάποδα.

Μακάρι να είναι ιατρικό θέμα με τα παιδιά. Με αυτά, που ακούγονται και ακούω πλέον, σου είπα κρατάω μικρό καλάθι σαν μάνα. Δεν ξέρω αν μου βγαίνει πικρία, αλλά ακούγεται ότι έκανε και κάνει χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πως ξέρω εγώ χωρίς να έχω δει εξετάσεις, που ξέρω εγώ ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;

Είναι ένα περίεργο παιδί, πολύ περίεργο. Τη μία ώρα μπορεί να είναι αγαπημένη και σε μετά μπορεί να φύγει. Σε εμένα ερχόταν όταν είχε ανάγκη, αλλά αφού δεν ήμουν καλή μανούλα, γιατί ερχόταν στη μανούλα; Στα παιδιά φερόταν μια χαρά, πολύ στοργική. Δε λέω να έχει κάνει κάτι αυτή στα παιδιά της, δε νομίζω κάτι τέτοιο.

Το 12 γέννησα ένα παιδί και το 14 έφυγε. Μου έκανε μια κρίση, έχασε τις αισθήσεις του και το επαναφέραμε στο σπίτι, μετά το πήγαμε στο νοσοκομείο, του κάνανε εξετάσεις για 2 εβδομάδες, μας είπαν ότι δεν είχε κάτι και το έκανε για να μου τραβήξει την προσοχή. Μία ημέρα πήγε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ. Δεν υπήρχε δεύτερο παιδί, που έχασα, έφτασα 6 μηνών, γεννήθηκε μέσα στο σπίτι και όσο με πήγαν στο νοσοκομείο, την αεροβάφτισαν και πέθανε. Εμένα και ούτε της Ειρήνης δε μας είχαν πει κάτι για γονιδιακό έλεγχο», είπε η μητέρα της 23 χρονης.