Έπιανε το κεφάλι της και δεν το πίστευε: «Κάτι έχει βρεθεί» - "Πάγωσε" η Αγγελική Νικολούλη στο πλατό του Φως στο Τούνελ

«Όταν ψάχνεις, βρίσκεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έπιανε το κεφάλι της και δεν το πίστευε: «Κάτι έχει βρεθεί» -

Η εκπομπή Φως στο τούνελ επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με την Αγγελική Νικολούλη έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες της στις καλοκαιρινές της διακοπές (δείτε φωτογραφίες από την θάλασσα) να είναι έτοιμη να ερευνήσει και να εξιχνιάσει όλες τις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινωνία.

Το βράδυ της Παρασκευής 27/10 εκτός της νέας υπόθεσης της Πάτρας με το θάνατο δυο βρεφών, ασχολήθηκε και με τον επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνο από την Βάρδα Ηλεία που βρέθηκε καμένος.

Οι σοκαριστικές πληροφορίες που έλαβε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, στους συνεργάτες της έφτασε μια πληροφορία πολύ σημαντική που "πάγωσε" την Αγγελικη Νικολούλη και δεν δίστασε να το δείξει καθαρά στην κάμερα.

«Κάτι έχει βρεθεί σημαντικό στην υπόθεση του Σάκη Γκολφίνου στην Βάρδα. Η αστυνομία έχει πάρει υλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά την ώρα που ο συνεργάτης της, της έδειχνε τις πληροφορίες στον υπολογιστή. Ενώ, σε άλλο σημείο είπε στις κάμερες «Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Εγώ αυτό ξέρω 29 χρόνια μέσα στο Τούνελ. Έχω χάσει το λογαριασμό μέσα στο αστυνομικό ρεπορτάζ από μικρούλα».

Το χρονικό της υπόθεσης του νεκρού επιχειρηματία

Ήταν βράδυ Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου, όταν οι πυροσβέστες σβήνοντας μια φωτιά αντίκρυσαν ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Ένα καμένο αυτοκίνητο και δίπλα έναν απανθρακωμένο τον επιχειρηματία που διατηρούσε βουλκανιζατέρ στην περιοχή.

Ειδικοί πραγματογνώμονες μίλησαν ξεκάθαρα στην εκπομπή για δολοφονία. Οι δράστες χρησιμοποίησαν επιταχυντή για να καταστρέψουν το αυτοκίνητο, να αποτελειώσουν τον επιχειρηματία και να σβήσουν τα ίχνη τους. Τα γυαλιά του θύματος βρέθηκαν άθικτα και σε άκαυτο σημείο.

Στην προηγούμενη εκπομπή, ο δίδυμος αδερφός του θύματος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τη μαρτυρία του: «9 Σεπτέμβρη, η αποφράδα ημέρα, που άλλαξαν τα πάντα. Μου βάλανε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Απέναντι μας, (στη Ζάκυνθο) είναι ο Άγιος Διονύσης που συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Θέλω να τον βρω αυτόν που το έκανε, να τον δω μπροστά μου και να του πω γιατί; Πες μου εσύ γιατί το έκανες. Να μου πει και εγώ θα του δώσω συγχώρεση».