28η Οκτωβρίου: Τρόμος κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης - Άντρας εισέβαλε με ματωμένη σημαία του Ισραήλ

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Τρόμος και μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Λάρισα. Άντρας μπήκε στον χώρο με ματωμένη σημαία του Ισραήλ, την ώρα που οι βομβαρδισμοί στην Λωρίδα της Γάζας συνεχίζoνται.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, άνδρας εισέβαλε στον χώρο της παρέλασης μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης και πριν ξεκινήσει η στρατιωτική, κρατώντας μια σημαία του Ισραήλ γεμάτη αίματα. Απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο, με παρέμβαση των αστυνομικών.

Το βίντεο με την απομάκρυνση του άνδρα στην παρέλαση στην Λάρισα

Δείτε επίσης: «Μόνο οι ελεύθερες ψυχές φυλάνε ελεύθερες πατρίδες» - Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του Ίκαρου της ομάδας "ΖΕΥΣ"

Οι τελευταίες εξελίξεις

Εκατοντάδες κτίρια «καταστράφηκαν ολοσχερώς» στη Λωρίδα της Γάζας κατά τους βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη διάρκεια της νύχτας, όπως ανέφερε σήμερα η παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας.

«Εκατοντάδες κτίρια και σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς και χιλιάδες άλλα καταλύματα υπέστησαν ζημιές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μαχμούντ Μπασάλ, ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Πολιτικής Άμυνας στη Γάζα, παλαιστινιακού εδάφους που τελεί υπό τον έλεγχο της Χαμάς.

Οι σφοδροί βομβαρδισμοί στη διάρκεια της νύχτας «άλλαξαν το τοπίο στη Γάζα και στα κυβερνεία του βορρά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες που κατάφερε να συγκεντρώσει το Γαλλικό Πρακτορείο, οι πιο σφοδροί νυχτερινοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί επικεντρώθηκαν στις ζώνες γύρω από δύο νοσοκομεία, το αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας και το λεγόμενο "ινδονησιακό" νοσοκομείο, που αποκαλείται έτσι επειδή κατασκευάστηκε με δωρεές από την Ινδονησία, στον τομέα Τζαμπαλίγια, βορειότερα.

Οι επιδρομές κατέστρεψαν πολλά κτίρια και άνοιξαν τεράστιους κρατήρες σε πλήρως διαλυμένους δρόμους, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, γράφει το protothema.gr