Βούλα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αυτοκτονία του εφοπλιστή στη Βούλα - Το σημείωμα που άφησε στην πρώην σύζυγό του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης 2/11 έγινε γνωστό πως πολύ γνωστός Έλληνας εφοπλιστής αυτοκτόνησε στο σπίτι του στη Βούλα. Πρόκειται για έναν 63χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από φρουρό του στο υπόγειο της κατοικίας του. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Αφού, λοιπόν, η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε αρχικά το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του, μία καραμπίνα που είχε στην κατοχή του, ξεκίνησαν και οι πρώτες υποθέσεις. Τα στοιχεία που είχαν βρεθεί αρχικά, έδειχναν πως είχαν να κάνουν με ατύχημα, με τις αναφορές να γράφουν πως πιθανότατα ο ίδιος περιεργαζόταν την καραμπίνα και κατά λάθος αυτοπυροβολήθηκε. Ωστόσο, λίγο αργότερα εντοπίστηκε σημείωμα που είχε αφήσει, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για αυτοκτονία.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω», έγραφε στην πρώην σύζυγό του, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Δείτε επίσης: Αυτοκτόνησε πολύ γνωστός Tik Toker - Το είχε ανακοινώσει «έμμεσα» στο τελευταίο του βίντεο

Το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει για την αυτοκτονία του εφοπλιστή στη Βούλα

«Ο θανών, βρέθηκε σε ύπτια θέση, φέρων τραύμα από πυροβόλο όπλο στον θώρακα, ενώ πλησίον του βρέθηκε το υπ’ αριθμόν Υ194174Τ- κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) μάρκας Beneli M4, το οποίο κατείχε νόμιμα καθώς και ένας κάλυκας φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου. Από το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε πλησίον του, στις 15:34 ώρα της 2/11/2023, στάλθηκε στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου που βρισκόταν στον 1ο όροφο της κατοικίας τους, μήνυμα SMS υποδηλωτικό αυτοχειρίας».