Μητέρα ξανά στα 51 της χρόνια η μαμά του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου!

Πάνε 15 χρόνια από τον θάνατο του γιού της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μητέρα ξανά στα 51 της χρόνια η μαμά του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου!

Η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στα 51 της χρόνια! Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος έφυγε από τη ζωή το 2008, σε ηλικία 15 ετών ενώ το 2016 έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του, Βαγγέλης Γρηγορόπουλος.

Μετά τον θάνατο του η μητέρα του Αλέξη, βρήκε στήριξη στον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε αναλάβει ως εκπρόσωπος της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη.

Η Τζίνα Τσαλικιάν και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είχαν μια σχέση που κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλά χρόνια. Η σχέση τους παρέμεινε μυστική και μακροχρόνια, αποκρύπτοντάς την από το ευρύ κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του Αλέξη δεν ήθελε να μαθευτεί το χαρμόσυνο γεγονός, καθώς ήθελε να διατηρήσει την ιδιωτικότητά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σκοπεύουν να δώσουν στο μωρό το όνομα του Αλέξη, αφού όπως είπαν «ο Αλέξης ήταν ένας και δεν πρόκειται να αναπληρωθεί από κανέναν». Ο γυναικολόγος της... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr