«Οποιαδήποτε τρίχα δική μου, των παιδιών μου, της συντρόφου μου και των συνεργατών μου, πειραχτεί, να ξέρετε ότι...» - Αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Κουσουλός

Το επόμενο βήμα του μετά την μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Οποιαδήποτε τρίχα δική μου, των παιδιών μου, της συντρόφου μου και των συνεργατών μου, πειραχτεί, να ξέρετε ότι...» - Αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Κουσουλός

Χάος επικράτησε την Παρασκευή 10/11 έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η πρώτη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της καθώς μετά την επίθεση της οικογένειας της κατηγορούμενης στον Πέτρο Κουσουλό, η ίδια κατέθεσε μήνυση εναντίον του και εκείνος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα λίγο αργότερα.

Παρόλα αυτά, λίγο ώρα αργότερα, επικοινώνησε με την εκπομπή του ALPHA, T-Live, και ενημέρωσε πως αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εισαγγελική εντολή, ενώ ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για ψευδή καταμήνυση στην 34χρονη μητέρα από την Πάτρα.

Το επόμενο βήμα του Πέτρου Κουσουλού μετά την μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Σήμερα ζήσαμε ένα διπλό δράμα, το οποίο δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά όλη τη δημοσιογραφία. Αφέθηκα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα και, φυσικά, επιφυλάσσομαι για το νόμιμα δικαιώματά μου. Αυτό σημαίνει πως θα κατατεθεί μήνυση για ψευδή καταμήνυση στην κυρία Πισπιρίγκου», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Και συνέχισε, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη: «Ισχυρίστηκε η κατηγορουμένη ότι εγώ με τον δείκτη του χεριού μου την έδειξα με το χέρι μου και γέλασα. Aυτό έχει πει. Το θέμα εδώ πέρα έχει να κάνει με την δημοσιογραφία, με το δικαίωμα του δημοσιογράφου να αποκαλύπτει, να ερευνά και να κάνει τη δουλειά του. Σήμερα, λοιπόν, υπήρξε μια διπλή επίθεση. Ενώ βρισκόμουν στον αέρα ήρθαν αυτές οι δύο κυρίες και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου και εξαπέλυσαν μπροστά στις κάμερες έναν απίστευτο λεκτικό προφυλακισμό.

Με είπαν παλιάνθρωπο, με απείλησαν, μίλησαν για τα παιδιά μου, μίλησαν για την ακεραιότητά μου. Αυτά τα πράγματα εγώ τα υπέμεινα. Yπάρχουν τα πλάνα, ευτυχώς, αλλά αναρωτιέμαι, σε περίπτωση που όλα αυτά δεν συνέβαιναν μπροστά στις κάμερες σε ποιο σημείο θα φτάναμε; Θα με χτυπούσαν; Θα χειροδικούσαν; Συγγνώμη που υψώνω τον τόνο της φωνής μου, αλλά καταλαβαίνεις και εμένα τη ψυχική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή. Οι δημοσιογράφοι δεν βάζουν τον κόσμο στην φυλακή, οι δημοσιογράφοι δεν ασκούν διώξεις και δεν προφυλακίζουν, οι δημοσιογράφοι κάνουν έρευνα, είτε είναι αρεστή σε κάποιους είτε όχι.

Εφόσον έληξε αυτό το ακραίο επεισόδιο λεκτικής βίας, κλήθηκα από τις αστυνομικές αρχές, γιατί ήθελαν οι αστυνομικοί να καταγράψουν το συμβάν. Ενώ βρισκόμουν έξω από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βλέπω την κατηγορουμένη να φωνάζει προς το μέρος μου αλλά δεν έδωσα σημεία. Λίγα λεπτά αργότερα, ενημερώθηκα ότι είχε υποβάλει αίτηση έκκληση για το αδίκημα της εξύβρισης και έτσι πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και με προφορική εισαγγελική εντολή αφέθηκα ελεύθερος.

Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο. O κόσμος μας βλέπει, είναι ιδιαίτερα ευφυής και έχει κρίση. Είναι πρωτοφανής αυτή η στοχοποίηση. Οτιδήποτε και αν συμβεί, τώρα ή στο μέλλον, οποιαδήποτε τρίχα δική μου, των παιδιών μου, της συντρόφου μου και των συνεργατών μου, πειραχτεί, να ξέρετε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι και οι υπεύθυνοι αποκαλύφθηκαν σήμερα on camera».

Δείτε επίσης: «Τώρα θα τον φτιάξω εγώ» - Η οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου τη στιγμή που κλήθηκε να κάνει μήνυση στον Πέτρο Κουσουλό