«Είχε υποχρεωθεί να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με έναν Αλβανό, για να...», «Εμπλέκεται και άλλο άτομο» - Ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της άτυχης Φαίης

«Δεν γίνεται να το κουβαλήσαν το παιδί μόνες τους»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχε υποχρεωθεί να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με έναν Αλβανό, για να...», «Εμπλέκεται και άλλο άτομο» - Ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της άτυχης Φαίης

Η υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου έχει έρθει ξανά στο φως της δημοσιότητας, καθώς δύο χρόνια μετά συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως έχει μπει τέλος στο δράμα αυτό.

Οι τρεις γυναίκες την απειλούσαν, την έβριζαν και την εξέδιδαν, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, σύμφωνα με μαρτυρίες, όμως δεν είναι οι μόνες που εμπλέκονται. Ύστερα από δηλώσεις της δικηγόρου του πατέρα του θύματος, που δεν έχει πάψει στιγμή να αναζητεί την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού του, στον ΑΝΤ1, οι Αρχές αναζητούν έναν αλλοδαπό με τον οποίο φέρεται πως είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης η 23χρονη, με στόχο τη νομιμοποίηση της παραμονής του στην Ελλάδα.

Ανατριχιαστικές οι νέες λεπτομέρειες για την δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου

«Πριν την θανάτωσή της, είχε υποχρεωθεί να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με έναν Αλβανό, για να νομιμοποιηθεί», είπε συγκεκριμένα η Βούλα Δημητριάδου.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων, μάλιστα, αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν στενός συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς, με τις καταθέσεις να αναφέρουν πως ήταν και εκείνος που μετέφερε την σορό της με το αυτοκίνητό του από το σπίτι στην Κυψέλη, γι’ αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι το τέταρτο πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία.

Ο πατέρας αναφέρει: «Εμπλέκεται και άλλο άτομο. Δεν γίνεται να το κουβαλήσαν το παιδί μόνες τους. Πρέπει να υπήρχε και αυτοκίνητο και άλλος».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις κατηγορούμενες, μετά τη δολοφονία έφυγαν από το σπίτι στην Κυψέλη και μετακόμισαν σε διαμέρισμα απέναντι από τα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων. Ο ιδιοκτήτης του νέου διαμερίσματος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρει πως η πρώην σπιτονοικοκυρά εμφανίστηκε ως δικηγόρος, ενώ η μητέρα του θύματος ως απαρηγόρητη γονέας που πρόσφατα έχασε την κόρη της: «Η μάνα είχε χάσει ένα παιδί πρόσφατα. ''Κοιτάξτε'', λέει η σπιτονοικοκυρά, ''είναι πολύ κακομοίρες, έχει πεθάνει ένα παιδί''. Δηλαδή, ήταν μεγάλες ψεύτρες και απατεώνες. Όταν ήρθαν να νοικιάσουν, ένας φίλος μου τις ήξερε αυτές. Λέει ότι είναι δικηγόρος και φτιάχνει χαρτιά για τους πρόσφυγες, αλλοδαπούς κλπ».

Φαίνεται, επίσης, πως η σπιτονοικοκυρά έχει οργανώσει δεκάδες λευκούς γάμους με εικονικά σύμφωνα συμβίωσης για αλλοδαπούς, όπως και στην περίπτωση της άτυχης Φαίης.

Η Σταυρούλα-Αντιγόνη Πρύλη, δικηγόρος θύματος της σπιτονοικοκυράς δηλώνει ειδικότερα: «Εξαπατούσε πολλούς, και την εντολέα μου, η οποία είχε ανάγκη τα χρήματα και την έπεισε να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με αλλοδαπό για την νομιμοποίησή του».