Πάτερ Αντώνιος: Καταφεύγει στη δικαιοσύνη - Στο στόχαστρο η μητέρα του 16χρονου

Νέα τροπή στην υπόθεση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτερ Αντώνιος: Καταφεύγει στη δικαιοσύνη - Στο στόχαστρο η μητέρα του 16χρονου

Νέες εξελίξεις έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Πάτερ Αντώνιου και τον ένα εκ των παιδιών, που κατηγόρησε τον Πάτερ για ασέλγεια στο πρόσωπό του (δείτε εδώ αναλυτικά την ανατροπή στη υπόθεση).

Ο 16χρονος λοιπόν ανέφερε, πως είχε πει ψέματα και πως παίρνει πίσω τις κατηγορίες του, την ώρα, που η μητέρα του τονίζει από τη μεριά της, μέσω επιστολής, πως οι κατηγορίες ισχύουν και πως ο γιος της εκβιάζεται.

Η μεριά του Πάτερ Αντώνιου, όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Star περιμένει την αθώωση του μέσα από τη δικαιοσύνη, καθώς η μητέρα του 16χρονου παρέδωσε μια πλαστή επιστολή διχάζοντας τις απόψεις.

Οι επόμενες κινήσεις του Πάτερ Αντώνιου

«Υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της. Η αλήθεια θα αποδειχτεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα, αλλά και εκείνοι, οι οποίοι τη συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε ο Πάτερ Αντώνιος.

Η πρώτη αντίδραση της Πρεσβυτέρας για την νέα εξέλιξη

«Σήμερα για πρώτη μέρα, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά από όλη αυτή τη λάσπη που έχουν υποστεί ο πατήρ Αντώνιος κι εγώ, νιώθουμε ευτυχισμένοι, γιατί αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια. Είναι αυτή που ξέραμε ούτως ή άλλως από την αρχή, αλλά αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας. Έστω και λίγο αργά, τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν και μετανοούν γι' αυτό και χάρηκα πάρα πολύ από τη δήλωση του μικρού, γιατί ζήτησε η δήλωση αυτή να πάει απευθείας στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη κι αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Είναι σαν να μου προσβάλεις το σπίτι, την οικογένειά μου» - Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για τον πνευματικό του, πατέρα Αντώνιο, μετά τις καταγγελίες