«Έβγαζε αίματα και κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που...» - Αποκαλύψεις για την 16χρονη κόρη γνωστού δημοσιογράφου που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση από τα ναρκωτικά

Φίλοι της συγκλονίζουν με τα λόγια τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως 16χρονη νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, με τους γιατρούς να δίνουν μια πολύ δύσκολη μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η κόρη γνωστού δημοσιογράφου από τον Βύρωνα, πήρε κοκτέιλ ναρκωτικών που την οδήγησαν στη ΜΕΘ. Η υγεία της είναι εξαιρετικά κρίσιμη και κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Η 16χρονη φέρεται να κατανάλωσε ναρκωτικά φτιαγμένα από χλωρίνη και υγρά μπαταρίας. Πρόκειται για ένα φτηνό ναρκωτικό, που μπορεί να φτιάξει ο οποιοσδήποτε.

Από τα στοιχεία που έχουν οι ανακριτικές αρχές, οι έμποροι ναρκωτικών, όταν ήθελαν να κάνουν κάποια δοκιμή για ναρκωτικά, κάνοντας το ανήλικο κορίτσι "πειραματόζωο" τους.

Οι αποκαλύψεις φίλων της 16χρονης

«Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα αλλά στο θέμα των ναρκωτικών ήταν πιο πιο χαζούλι ας το πούμε. Δηλαδή με το που έμπαιναν τα ναρκωτικά στη μέση δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό της γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά», δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα φίλος της 16χρονης.

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπα κάτι είχε πάθει αλλά ήξερα τι είχα πάρει. Είχε πάρει και ένα φάρμακο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα. Κάπως...; Κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δυο μαζί. Βλέπω την ... ξαπλωμένη με ανοιχτά τα μάτια να είναι έτσι γουρλωμένα. Μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω. Έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώσω τα έβγαζε αυτά τα υγρά. Και ήθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια», δήλωσε φίλη της.

Της ασκούσαν ψυχολογική πίεση - Ποιοι συνελήφθησαν

Η μητέρα της ανήλικης φέρεται πως αποκάλυψε ότι η κόρη της δεχόταν ψυχολογική πίεση. Μάλιστα όταν την έψαχνε και την έπαιρνε τηλέφωνο, απαντούσαν οι έμποροι ναρκωτικών, την ειρωνεύονταν και δεν την άφηναν να μιλήσει στο παιδί της.

Για την υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις μεταξύ των οποίων 2 ανηλίκων για τη συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.