Κιβωτός του Κόσμου: Συνεργάτης του πάτερ Αντώνιου θέλησε να μιλήσει με δύο παιδιά που φέρονται να απέσυραν τις καταγγελίες

Πολλές ανατροπές στην υπόθεση!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες ημέρες μετά από τη σημαντική ανατροπή στην υπόθεση που αφορά τον οργανισμό, "Η Κιβωτός του Κόσμου", και τον πρόεδρο αυτής, Πάτερ Αντώνιου (δείτε εδώ τι συνέβη), νέα εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου. Την αλλαγή αυτή παρουσίασε η ενημερωτική εκπομπή "Live News", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Μέσα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο φαίνεται, πως στενός συνεργάτης του πατρός Αντωνίου, επιθυμεί διακαώς να συνομιλήσει με τα δύο παιδιά που φέρονται να απέσυραν τις καταγγελίες.

Στενός συνεργάτης του πατρός Αντωνίου ζήτησε να μιλήσει με τα παιδιά που φέρονται να απέσυραν τις κατγγελίες

Ο ενήλικος πλέον πρώην τρόφιμος της δομής επιθυμούσε, όπως φαίνεται και από το ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσίασε η εκπομπή να συνομιλήσει με τα δύο παιδιά που πήραν ΄πίσω τις καταγγελίες. Η επιθυμία του αυτή ήταν πριν τα δύο παιδιά αλλάξουν γνώμη και πάρουν πίσω τις καταγγελίες. Ενώ ο ίδιος ζητούσε η συνάντηση με τα παιδιά να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα.

Δε γίνεται έκδηλο, το γεγονός, για ποιο λόγο θέλησε τη συνάντηση και εάν αυτό είχε κάποια σχέση με τις μετέπειτα εξελίξεις. Βέβαια, όπως όλα ακούγονται στα ηχητικά, η συνάντηση, ή μάλλον οι συναντήσεις, πρέπει να έγιναν. Από την άλλη, πάλι, η μητέρα του παιδιού αναφέρει, πως το χαρτί, που ζητάει συγγνώμη και παίρνει πίσω τις καταγγελίες, είναι ψευδά.