Εξάρχεια: Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο δράστης των επιθέσεων σε γυναίκες και ανήλικες κοπέλες

Ήταν πρώην έγκλειστος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, συνελήφθη ο δράστης των τεσσάρων επιθέσεων προς γυναίκες, αλλά και μεταξύ αυτών υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες. Ο "Δράκος" κινούταν στην περιοχή των Εξαρχείων και είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στο γυναικείο πληθυσμό, που περιφερόταν στην περιοχή.

Συνελήφθη ο "Δράκος των Εξαρχείων"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης ήταν έγκλειστος στις φυλακές των Γρεβενών για παρόμοια αδικήματα. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να είναι συριακής καταγωγής, και είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού αλλοδαπής 70χρονης γυναίκας στην περιοχή του Αλίμου.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Συνεργάτης του πάτερ Αντώνιου θέλησε να μιλήσει με δύο παιδιά που φέρονται να απέσυραν τις καταγγελίες

Ο φερόμενος ως δράστης μέσα στο χρονικό διάστημα των 72 ωρών έχει καταφέρει να κάνει τέσσερις επιθέσεις, ανάμεσά τους μία γιατρός, μία δικηγόρος, αλλά και ένα 13χρονο κοριτσάκι. Μέσα από αρχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κατάφεραν οι αστυνομικοί σε χρόνο ρεκόρ, να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Με ενημέρωση κι έρευνα όλων των Αρμόδιων Αρχών πέτυχαν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.