16χρονη Βύρωνας: Πέθανε η κόρη του γνωστού δημοσιογράφου που είχε πέσει σε κώμα μετά από ναρκωτικά

Τραγικό το τέλος της ιστορίας της...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Έχασε τελικά τη μάχη με την ζωή, η 16χρονη από τον Βύρωνα που ήταν σε κώμα και διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, μετά από από χρήση ναρκωτικών. Η έφηβη νοσηλευόταν από την Τετάρτη 15/11 με τους γιατρούς να προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη να την κρατήσουν ζωντανή.

Η ανήλικη είναι κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου με όλη την οικογένεια να είναι συντετριμμένη από αυτή την τραγική κατάληξη. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί έξι άτομα και αναζητούνται ακόμα δυο.

Οι τραγικές αποκαλύψεις φίλων της 16χρονης

Από τα στοιχεία που έχουν οι ανακριτικές αρχές, οι έμποροι ναρκωτικών, όταν ήθελαν να κάνουν κάποια δοκιμή για ναρκωτικά, κάνοντας το ανήλικο κορίτσι "πειραματόζωο" τους.

«Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα αλλά στο θέμα των ναρκωτικών ήταν πιο πιο χαζούλι ας το πούμε. Δηλαδή με το που έμπαιναν τα ναρκωτικά στη μέση δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό της γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά», δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα φίλος της 16χρονης.

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπα κάτι είχε πάθει αλλά ήξερα τι είχα πάρει. Είχε πάρει και ένα φάρμακο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα. Κάπως...; Κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δυο μαζί. Βλέπω την ... ξαπλωμένη με ανοιχτά τα μάτια να είναι έτσι γουρλωμένα. Μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω. Έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώσω τα έβγαζε αυτά τα υγρά. Και ήθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια», δήλωσε φίλη της.

Η μητέρα της ανήλικης φέρεται πως αποκάλυψε ότι η κόρη της δεχόταν ψυχολογική πίεση. Μάλιστα όταν την έψαχνε και την έπαιρνε τηλέφωνο, απαντούσαν οι έμποροι ναρκωτικών, την ειρωνεύονταν και δεν την άφηναν να μιλήσει στο παιδί της.