«Αν είχε ίχνος ευαισθησίας...» - Έξαλλη η αδερφή της 43χρονης που δολοφόνησε ο 70χρονος σύντροφός της στη Σαλαμίνα

Συνελήφθη ο δράστης

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISS
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISS

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση Γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα. Υπενθυμίζουμε, πως μία 43χρονη γυναίκα έπεσε πριν από μερικές ημέρες, νεκρή μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στο σπίτι της. Όπως έδειχναν όλα τα στοιχεία από την πρώτη στιγμή, ο 70χρονος σύντροφός της και η ίδια ήρθαν σε ρήξη, με αποτέλεσμα εκείνος στο τέλος να την σκοτώσει και να το "σκάσει" πριν καταφτάσουν οι αρχές στο σημείο.

Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από αρκετές ώρες, το απόγευμα της ίδιας μέρας, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στην περιοχή του Κερατσινίου, και συνελήφθη. Από τα γεγονότα και από τις πληροφορίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η σχέση του ζευγαριού φαίνεται ν α ήταν ιδιαίτερα τεταμένη και με τους γείτονές τους, να έχουν ακούσει αρκετές φορές τους καβγάδες τους. Μάλιστα, το ίδιο το θύμα μερικές ημέρες, πριν το θλιβερό γεγονός, είχε επισκεφτεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ώστε να καταγγείλει το σύντροφό της για ξυλοδαρμό και εξύβριση.

Ο θύτης, και τότε, είχε καταφέρει να διαφύγει της σύλληψης, κατά τη διαδικασία του αυτοφώρου, και το μόνο που κατάφερε η 43χρονη είναι την καταγραφή του γεγονότος, αλλά και την ενημέρωση για το panic button. Ο επίλογος γράφτηκε με πολύ τραγικό τρόπο, όμως όπως μάθαμε, και αυτό ήταν με τη γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή από τα χέρια του αγαπημένου της, με δύο σφαίρες, μία στην κοιλιακή χώρα και μία στο στήθος (δείτε εδώ περισσότερα για την υπόθεση). Ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του και δικαιολόγησε την πράξη του, πως επειδή εκείνη είχε σχέση με κάποιον άλλον, δεν της άξιζε να ζει.

Η αδερφή του θύματος, βρέθηκε καλεσμένη μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, "Καλημέρα Ελλάδα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και μίλησε για την υπόθεση, αλλά και για το παιδί, που άφησε πίσω της η αδερφή της.

Η αδερφή της 43χρονης που σκότωσε ο σύντροφό της στη Σαλαμίνα "σπάει" τη σιωπή της

«Δεν φανταζόμασταν, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα μια τέτοια τραγική εξέλιξη. Θα είχαμε κινητοποιηθεί με τη μητέρα μου και θα την είχαμε βγάλει από τη Σαλαμίνα... Σκέφτομαι το παιδί της, το οποίο έχει ειδικές ανάγκες, που ήταν όλη μέρα μαζί, ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Έχω χάσει τη λογική μου. Αν είχε ίχνος ευαισθησίας, θα έπρεπε να σκεφτόταν ποιον πάει να καταστρέψει. Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί», είπε μεταξύ άλλων η αδερφή του θύματος.