Αράχωβα: «Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες, κομματιασμένο...» - Μιλούσε και ζητούσε να σταματήσουν τη συνέντευξη ο ιδιοκτήτης του χάσκι

Σε τι σημείο βρίσκονται οι αρχές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αράχωβα: «Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες, κομματιασμένο...» - Μιλούσε και ζητούσε να σταματήσουν τη συνέντευξη ο ιδιοκτήτης του χάσκι

Η υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ένοχος. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. Την Πέμπτη 7/12 ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατέθεσε ξανά, διότι υπήρχαν κενά στα αρχικά του λεγόμενα (δείτε εδώ τι ανέφερε και τι ισχύει πραγματικά, όπως και τι έδειξαν οι κάμερες της περιοχής).

Για το θέμα αυτό, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, μίλησε και ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως στα social media έχει ξεσηκωθεί κίνημα, σύμφωνα με το οποίο, οι πολίτες ακυρώνουν τις κρατήσεις τους για διαμονή στην περιοχή μέχρι να βρεθεί ο θύτης, ως ένδειξη αντίστασης και πίεσης των αρχών, αλλά και όσων γνωρίζουν και δεν μιλούν.

«Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις. Πολύ σύντομα ο δράστης θα είναι στα χέρια των Αρχών. Κάποιοι δεν μας τα έχουν πει καλά και θα χρειαστεί να τα ξαναπούν. Έχει αποκλειστεί ότι ο θάνατος του ζώου οφείλεται σε άλλο ζώο. Ο θάνατος του ζώου επήλθε από άνθρωπο», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων.

Και έπειτα τόνισε για το cancel στην Αράχωβα: «Πράττει ανοήτως όποιος λέει ότι εμπλέκεται Αραχωβίτης. Κανένας δεν πήγε να συγκαλύψει τίποτα. Ούτε από τον φάκελο στην εισαγγελία. Είναι αηδίες και ξεράσματα», εξηγώντας πως το πιο πιθανό σενάριο είναι ο κακοποιητής να ξήλωσε τις κάμερες.

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του χάσκι από την Αράχωβα για τις τελευταίες εξελίξεις

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του σκύλου μίλησε αργότερα στο T-Live: «Η νεκροψία έγινε λίγο άτυπα. Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν "πάρε τον σκύλο και κάνε τον ό,τι θέλεις". Εγώ δεν τον δέχθηκα. Δεν ήθελα να τον παραλάβω έτσι. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες, ήταν και αστυνομικοί παρόντες. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση και εάν ήθελαν να τον πάνε σε καύση, γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία υπάρχει. Προσφέρθηκα ακόμα και να πληρώσω τον κτηνίατρο και την περιφέρεια. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο. Μου είπαν ότι είναι δικαιοδοσία μου. Αναγκάστηκα, όμως, να τον πάρω», είπε αρχικά.

«Μετά από αυτό που έχω βιώσει, ήμουν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζήτησα τη βοήθεια ενός φίλου μου για να τον θάψω. Τον αφήσαμε σε ένα σημείο και τον σκεπάσαμε με λίγα κλαδιά. Βάλαμε και λίγο χώμα γιατί έβρεχε καταρρακτωδώς. Για 2 ημέρες τον κουβαλούσα μέσα στο αμάξι μου. Τρία αυτοκίνητα άλλαξα για να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο, με τα σκουπίδια μέσα… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες μέσα ο σκύλος μου», συνέχισε με δυσκολία.

Η Έφη Γρανιτσιώτη, δικηγόρος του ιδιοκτήτη, δήλωσε στο Live News αργότερα: «Εξετάστηκε ως μάρτυρας και όχι ως ύποπτος, εγώ δεν ήμουν μαζί του (όπως είχε αναφερθεί αρχικά). Έδωσε στοιχεία που αφορούσαν τη ζωή του Όλιβερ και τις συνθήκες διαβίωσής του. Εξήγησε τι συνέβη την ημέρα που τον βρήκε τραυματισμένο και περιέγραψε τον Γολγοθά που ζει. Δεν έχουμε καμία υποψία για το ποιος μπορεί να είναι. Η μόνη πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά μας είναι πως έχει μεταβεί κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό του δράστη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καλό είναι να μην ανακυκλώνουμε ψευδείς κατηγορίες! Νόμιζα ότι είναι αδέσποτος ή ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για το χάσκι στην Αράχωβα

Αράχωβα: Κινείται νομικά πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών κατά εκπομπής για την στοχοποίησή του για τη δολοφονία του χάσκι

Αράχωβα: Η νέα έρευνα της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του Oliver - Έπεσε θύμα αγέλης σκύλων;

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

Ρέντης: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό - Τι ισχυρίστηκε ο 18χρονος

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Δεν είναι μόνο η κακοποίηση στην Αράχωβα: 5 εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

«Αυτός ο μαζικός πυροβολισμός να...» - Ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την δολοφονία του Όλιβερ στην Αράχωβα

Αράχωβα: Οι αναρτήσεις του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση βιασμού του χάσκι