Αράχωβα: Κινείται νομικά πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών κατά εκπομπής για την στοχοποίησή του για τη δολοφονία του χάσκι

Τι αναφέρει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αράχωβα: Κινείται νομικά πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών κατά εκπομπής για την στοχοποίησή του για τη δολοφονία του χάσκι

Η υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα έχει απασχολήσει πολύ έντονα τα media τις τελευταίες ημέρες, κι αυτό διότι δεν έχει αποδειχθεί ακόμη τι συνέβη και ποια είναι η πραγματική αιτία θανάτου του σκύλου. Ρόλο, μάλιστα, στις διαστάσεις που πήρε το θέμα, έπαιξε και το γεγονός πως στοχοποιήθηκαν παίκτες reality για την απαράδεκτη αυτή πράξη. Ένας εκ των οποίων είναι και ο Ανδρέας Λιόντος, ο οποίος είναι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, που μένει στην περιοχή (δείτε εδώ ποιος άλλος, παίκτης του Survivor συγκεκριμένα, έχει βρεθεί στο στόχαστρο).

Ο ίδιος, το πρωί της Δευτέρας 11/12 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, ξεσπώντας για γι' αυτό, τονίζοντας πως συγκεκριμένη εκπομπή τον φωτογράφισε, με την Κατερίνα Καινούργιου παρόλα αυτά να του ζητά να μη μιλήσει με ονόματα, διότι βρίσκεται στην ίδια ζώνη με το πρόγραμμα στο οποίο εκείνος αναφέρθηκε.

Κινείται νομικά ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών για τα δημοσιεύματα που τον στοχοποιούν για το χάσκι στην Αράχωβα

«Με διαπόμπευσαν, εμένα με στοχοποίησαν ως πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών. Βρήκαν το εξιλαστήριο θύμα. Από την εκπομπή αυτή ξεκίνησε η συκοφαντική δυσφήμιση και η ηθική βλάβη... Εμένα με φωτογράφισαν ως μοναδικό μόνιμο κάτοικο της περιοχής, πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών και ταυτόχρονα παίκτη ριάλιτι. Δεν υπάρχει άλλος, εγώ άρχισα να δέχομαι καταιγισμό υβρεολογιών και διεστραμμένων φωτογραφιών. Έχω υποστεί ηθική βλάβη, ο ψυχικός μου κόσμος έχει διαταραχθεί. Εγώ μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με γαλήνη και αρμονία και όλο αυτό το τίναξαν στον αέρα επειδή βγήκε αυτή και είπε όλα αυτά τα ψεύδη. Δεν είπαν όνομα, αλλά δεν υπάρχει άλλος, εγώ είμαι.

Ο αρχιπαρουσιαστής της εκπομπής είπε το καλλιτεχνικό μου όνομα, Απολλώνιος. Είναι απαράδεκτα αυτά. Θα πληρώσουν νομικά. Δεν έχω καμία σχέση με το χάσκι. Μένουμε κοντά. Ο δικηγόρος μου θα κινηθεί νομικά, ποινικώς για τις συκοφαντίες και τα ανυπόστατα ρεπορτάζ που θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα μου ως επιχειρηματία», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με την υπόθεση αυτή τη στιγμή

Ενώ νωρίτερα είχε αναφερθεί πως θα υπήρχε επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του χάσκι, στο Live News μεταφέρθηκαν τα λόγια της κτηνιάτρου που εξέτασε τον σκύλο, Κλεονίκης Τόλα, η οποία επιμένει: «Αποκλείω ότι ο σκύλος έχει εμπλακεί σε καυγά με άλλα ζώα και πως αυτή είναι η αιτία τραυματισμού και θανάτου του. Το ότι δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δημόσια τη λέξη σεξουαλική κακοποίηση δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει ή αναιρώ κάτι από τα δικά μου δεδομένα. Παραμένω σταθερή σε όσα από την αρχή έχω πει στην κατάθεσή μου».

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., από την άλλη πλευρά, επισήμανε λίγο αργότερα: «Μέχρι στιγμής τα δεδομένα που είχε η αστυνομία στα χέρια της, δεν μας δείχνει κάποιον ύποπτο δράστη. Δεν δείχνει δηλαδή κάποιον άνθρωπο να παρεμβαίνει πάνω στο ζώο. Έχουμε, φυσικά, και τις τρεις γνωματεύσεις και αναμένεται και μια πραγματογνωμοσύνη από φωτογραφίες από την εξέταση του ζώου, ώστε να δοθεί το υλικό όλο στον Εισαγγελέα. Όταν έχουμε κάτι επίσημο από την αρμόδια εισαγγελική αρχή, θα γίνουν και ανακοινώνεις. Πάντως, η Ελληνική αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε σύλληψη κάποιου δράστη ούτε σε κάποια ταυτοποίηση».