Αράχωβα: «Η κατάσταση ξέφυγε! Η μητέρα μου τρεις μέρες δεν έχει κοιμηθεί...» - Ξέσπασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για την υπόθεση κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα. Ο σκύλος εντοπίστηκε να έχει βιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο αλλά και με σπασμένα πλευρά και χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγες ώρες μετά την εξέταση του γιατρού και τα ράμματα που έκανε. Ο ιδιοκτήτης του συγκλόνισε με την εξομολόγηση των όσω βίωσε ο σκύλος του...

Και ενώ οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράση, πριν λίγες ημέρες ακούστηκε πως εμπλέκεται το όνομα πρώην παίκτη του Survivor. Μετά λοιπόν την είδηση αυτή, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ξέσπασε δημόσια αναφέροντας πως εκείνος είναι ο παίκτης που έχει βρεθεί στο στόχαστρο επιθέσεων από αγνώστους.

Με αναρτήσεις που έκανε στο Instagram, ξεκαθάρισε αδίκως δέχεται αυτές τις επιθέσεις, αφού έχει πουλήσει το μαγαζί τους στην Αράχωβα και έχει να πάει στο χωριό εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο Γειά σου

«Είχα μαγαζί στην Αράχωβα το οποίο το πούλησα. Με ενημέρωσαν ότι ακούγεται το όνομά μου ως κακοποιητής ζώου. Είχα ακούσει για το συμβάν και με είχε ενοχλήσει, είναι κάτι φρικαλέο. Πάντα βλέπαμε το χάσκι στην πλατεία, τον ήξεραν όλοι τον Όλιβερ και αρχικά νόμιζα ήταν αδέσποτο. Η κατάσταση ξέφυγε, έγιναν πολλές αναρτήσεις. Δεν με κάλεσε ποτέ η Αστυνομία να καταθέσω. Για αυτό και στην ανάρτηση που έκανα ανέφερα ότι είμαι στη διάθεση των αρχών να καταθέσω οτιδήποτε. Είχα και απειλητικά μηνύματα. Ευχόντουσαν να αρρωστήσω», ανέφερε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, καλεσμένος χθες 9/12 στην εκπομπή Γειά σου.

«Από πίσω υπάρχουν η μητέρα μου και ο πατέρας μου. Η μητέρα μου δυο- τρεις μέρες δεν έχει κοιμηθεί καθόλου», εξομολογήθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor για την κατάσταση της οικογένειας του μετά τις "επιθέσεις" που δέχτηκε.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, οι κτηνίατροι που στάλθηκαν για να κάνουν νεκροψία στον άτυχο σκυλάκι, ανέφεραν πως δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ η πρώτη κτηνίατρος που είχε εξετάσει ζωντανό τον Όλιβερ εντόπισε ίχνη βιασμού με αντικείμενο.