Ρέντη: Ακρωτηριάστηκε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ καταγγέλλει ότι τον έδειραν γυμνό στη ΓΑΔΑ μετά τα επεισόδια

Δυσάρεστες εξελίξεις...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση για τα επεισόδια στου Ρέντη και την σύλληψη του 18χρονου που φέρεται πως πέταξε φωτοβολίδα στο πόδι αστυνομικού, καθώς οι γιατροί, την Τρίτη 12/12 προχώρησαν σε ανακοίνωση για την κατάσταση του τελευταίου, εξηγώντας πως για να μην υπάρξει κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, έπρεπε να τον ακρωτηριάσουν.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας για τον αστυνομικό που δέχθηκε φωτοβολίδα στου Ρέντη

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Σοκαριστική καταγγελία από τον μάνατζερ γνωστού τράπερ για απαγωγή και ξυλοδαρμό από αστυνομικούς μετά τα επεισόδια

Την ώρα, λοιπόν, που ο άτυχος άνδρας δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο, νέα στοιχεία έρχονται στο φως και αφορούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην επίθεση. Ο μάνατζερ πολύ γνωστού τράπερ που φέρεται επίσης πως σχετίζεται (όπως αποκάλυψε και ο πατέρας του 18χρονου) μίλησε στο T-Live την ίδια ημέρα, υποστηρίζοντας πως αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα τον πήραν με την βία έξω από το σπίτι του, με αιφνίδιο τρόπο, τον έβαλαν στο περιπολικό και τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ. Εκεί τον πέταξαν σε ένα δωμάτιο, πήραν όλα τα πράγματα που είχε πάνω του εκείνη τη στιγμή, τον έγδυσαν κι άρχισαν να τον χτυπούν.

«Είδα μια 10άδα να την πέφτει πάνω μου. Φορούσαν πολιτικά ρούχα και καπέλα. Μου φόρεσαν την κουκούλα πριν με πάνε στο αμάξι για να μην το δω. Δεν μου μίλαγαν, εγώ ρωτούσα και εκείνοι με βάραγαν. Όταν φτάσαμε στη ΓΑΔΑ μου έβαλαν τη δική μου την κουκούλα με σκυμμένο το κεφάλι για να μην βλέπω τίποτα. Με πέταξαν σε ένα δωμάτιο, μου πήραν όλα τα πράγματα, με έγδυσαν, μου έβγαλαν και τα εσώρουχα, με άφησαν γυμνό και με χτυπούσαν. Με βάλανε να κοιτάω μια γωνία και προσπαθούσα να γυρίσω και να κοιτάξω και με χτυπάγανε. Σφαλιάρες πίσω από το κεφάλι και στη μέση και στην πλάτη.

Εκείνη την ώρα δεν με ρωτάγανε τίποτα. Μετά από δυο ώρες και από τρεις, που έπαιρναν και οι φίλοι μου να μάθουνε άμα με έχουνε… που τους λέγανε ψέματα ότι δεν με έχουνε, που με ψάχνανε όλοι… μου είπαν ότι με κατηγορούνε για κάτι και μου εξήγησαν το περιστατικό που έχει γίνει και όταν τους είπα ότι εγώ δεν ήμουν εκεί και ότι έχω κάμερες ότι ήμουν αλλού και τέτοια… εκεί "παγώσανε". Μετά με ντύσανε, μου δώσανε τα ρούχα μου να τα βάλω, αλλά μου είχανε πάρει όλα τα πράγματα και δεν μου αφήναν τίποτα. Ζητούσα νερό, μου φέρανε μετά από λίγο μία σταγόνα να πιω ίσα, ίσα… 2:30 το βράδυ έφυγε από εκεί. Με χτυπούσαν 3 ώρες. Δεν είπα τίποτα για τον 18χρονο γιατί δεν ήξερα τίποτα. Μου άλλαζαν τις καταθέσεις, μου τις έσκιζαν και προσπαθούσαν να με κάνουν να παραδεχτώ ότι συμμετείχα στα επεισόδια. Μου έλεγαν να μην πω τίποτα. Δεν "έδωσα" εγώ τον 18χρονο, δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω» δήλωσε χαρακτηριστικά.