Βριλήσσια: Προφυλακιστέος ο 49χρονος κομμωτής που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο μαγαζί του

Απολογήθηκε σήμερα 15/12

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI - Φωτογραφία Αρχείου
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI - Φωτογραφία Αρχείου

Η υπόθεση με τον 49χρονο κομμωτή, που πιάστηκε να έχει τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου, που διατηρεί στα Βριλήσσια αλλά και σε σημεία του σπιτιού του έχει βρεθεί στα χέρια της δικαιοσύνης.

Την Παρασκευή 15/12 μάλιστα ο άνδρας πέρασε την πόρτα του ανακριτή απολογούμενος μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων του για τις παράνομες πράξεις του. Ο 49χρονος είχε συλληφθεί με ένταλμα για το αδίκημα της παράνομης καταγραφής κάτι που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του τονίζοντας, πως είναι εθισμένος στο πορνογραφικό υλικό και πως τοποθέτησε τις κάμερες στο μαγαζί του πριν από 1,5 χρόνο. Ακόμη αρνήθηκε κατηγορηματικά τη διαρροή του υλικού που έχει στα χέρια του.

Προφυλακίστηκε ο 49χρονος κομμωτής από τα Βριλήσσια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν ο κομμωτής των Βριλησσίων κρίθηκε σήμερα, Παρασκευή 15/12 προφυλακιστέος (δείτε εδώ τις δηλώσεις της θετής του κόρης).

Οι δηλώσεις της συζύγου του

«Πονάω που βλέπω τις κόρες μου να μιλάνε. Έχει έρθει η μαμά μου να με επισκεφτεί από το Μεξικό και ο αθεόφοβος έλεγε στη μαμά μου να μπει για μπάνιο και έβλεπε και εκείνη. Ντρέπομαι τα αδέρφια μου», είπε η σύζυγος του κομμωτή στην κάμερα του Super Κατερίνα.