Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία! Έπαθα σοκ! Το κατάλαβε η μητέρα μου και...» - Συγκλονίζει η θετή κόρη του κομμωτή που είχε βάλει κάμερες στο δωμάτιό της

Όλα ξεκίνησαν από τις τουαλέτες του κομμωτηρίου του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία! Έπαθα σοκ! Το κατάλαβε η μητέρα μου και...» - Συγκλονίζει η θετή κόρη του κομμωτή που είχε βάλει κάμερες στο δωμάτιό της

''Σάλο'' έχει προκληθεί η είδηση, που έγινε γνωστή για τον 49χρονο ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στα Βριλήσσια, ο οποίος συνελήφθη, καθώς είχε τοποθετήσει παράνομα κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος παροχής αισθητικών υπηρεσιών.

Πιο αναλυτικά, ο 49χρονος άνδρας μετά τη σύλληψή του ομολόγησε, πως είναι εθισμένος στο πορνό με τη διαστροφή του να έχει και συνέχεια. Η σύζυγό του μετά τις καταγγελίες εντόπισε κάμερες και στην τουαλέτα του σπιτιού τους, αλλά και στο δωμάτιο της 29χρονης κόρης της.

Δείτε επίσης: H Eva Longoria έκανε Stand Up ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους! Δες πως μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Η θετή κόρη του κομμωτή μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει έρθει σε φανερά δύσκολη θέση με το ρεπορτάζ του Πρωινού να μεταφέρει την Τρίτη 12/12 νεότερα για την υπόθεση.

Οι δηλώσεις υπαλλήλου του κατηγορούμενου κομμωτή στα Βριλήσσια

«Έχουν μπει στο σπίτι μου, τους έχω καλέσει στη βάφτιση της εγγονής μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πάρα πολύ χειριστικός. Τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα, τα οποία καταλήγουν σε αυτό, που έγινες τώρα.

Τελειώνοντας το κούρεμα πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Πολλές φορές και εγώ και άλλες κοπέλες τον είχαμε ρωτήσει, τι κάνετε καλέ τόσες ώρες εκεί μέσα; Μας έλεγε μπαίνω μέσα και γράφω στίχους. Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια, γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνος του χωρίς ούτε έναν εργάτη.

Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς, μπορεί και εκατοντάδες. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, που δεν είχα καταλάβει τον άνθρωπο, που με χειρίστηκε 3,5 χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο εμμονή μέσα στις τουαλέτες; Να είναι εκεί κάθε 10 λεπτά.

Το μόνο, που μας έλεγε ήταν: «Να πίνετε πολύ νερό, γιατί κάνει καλό στην υγεία». Επειδή εγώ τον πήρα κατάφατσα, του κούνησα το κεφάλι και με κοίταξε, με κατεβασμένο το κεφάλι του, αλλά εγώ του έδωσα να καταλάβει, ότι ντρέπομαι για αυτό, που μου έχει κάνει. Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί ποτέ αυτός ο άνθρωπος», είπε η υπάλληλος.

Οι δηλώσεις της θετής του κόρης

«Το κατάλαβε η μητέρα μου και η αδερφή μου, τις βρήκαν στο σπίτι, όταν έγινε το συμβάν στο κομμωτήριο. Τις βρήκαν και κοίταξαν στο σπίτι. Οι κάμερες ήταν στο υπνοδωμάτιο, που μοιραζόμουν με την αδερφή μου. 10 έχει παντρευτεί η μητέρα μου με τον κύριο Δημήτριο και μέναμε στο σπίτι της οικογένειάς μας.

Δεν το περιμέναμε με τίποτα, η αλήθεια είναι αυτή, πέσαμε από τα σύννεφα, όταν το μάθαμε. Ουδέποτε φανταστήκαμε, ότι θα γινόντουσαν τέτοιες πράξεις απέναντί μας.

Φαινόταν ένας άνθρωπος, ο οποίος πρόσεχε πάρα πολύ τη μητέρα μου και την αγαπούσε, δεν περνούσε από το μυαλό μας κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή είναι συντετριμμένη, σε άθλια κατάσταση! Και εκείνη και η αδερφή μου και εγώ δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Έπαθα σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου και ευχήθηκα να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα. Ήταν στοργικός θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα κάνει κάποια κακή πράξη. Ήταν πολύ καλός στα πάντα.

Αυτή τη στιγμή, αυτό που θα θέλαμε είναι να κάνουμε, ότι καλύτερο μπορούμε σε ότι αφορά τις Αρχές, να βοηθήσουμε για να μείνει αυτός ο άνθρωπος μέσα και να τιμωρηθεί για αυτά, που έκανε. Έχω κάνει μήνυση. Είμαι θυμωμένη και λυπημένη. Νιώθω αηδία ως προς το πρόσωπό του. Δε μπορώ να ξέρω το βάθος, που μπορεί να έχει φτάσει, εύχομαι να μην είναι πολύ μακριά.

Δεν είχα καμία επικοινωνία και δε θα ήθελα να τον δω μπροστά μου. Έχω να μιλήσω πριν από το συμβάν. Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω με κανέναν. Στο σπίτι δεν αντιλήφθηκα καμία χειριστικότητα, ήταν πολύ ήρεμος, πολύ πράος, ήταν με τη μητέρα μου πολύ καλός.

Περνάγαμε χρόνο στο δωμάτιο μας, ήταν ο προσωπικός μας χώρος, άμα δεν ήμασταν μέσα δεν έμπαινε, τουλάχιστον αυτό ξέραμε. Δεν πέρασε κάτι στην αντίληψή μου.

Είχα παρατηρήσει τη μία συσκευή, που είχε στο σπίτι. Ότι ήταν συνέχεια στην τουαλέτα το ξέρω, το είχα παρατηρήσει όσο δούλεψα και εγώ εκεί, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί.

Δεν ήξερα για ύπαρξη του ανθρώπου, που έπαιρνε τα στικάκια. Ήξερα μόνο για την ύπαρξη ανθρώπου, που αντάλλασσαν τζαζ μουσική. Δεν έμπαινε στους προσωπικούς του χώρους, είχε ένα δωμάτιο για να παίζει μουσική.

Η μητέρα μου δε μπορούσε να το πιστέψει, ήταν συντετριμμένη, είναι χάλια, 'ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Πως να φανταστούμε κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ στοργικός, μάλιστα και τα καλοκαίρια να μας πάει για μπάνιο, να μας φουσκώσει φουσκωτά. Ήταν μία πολύ φυσιολογική εικόνα, δε θα μας περνούσε ποτέ από το μυαλό μας, ότι θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο.

Η μητέρα μου υποπτεύθηκε αμέσως, ότι εφόσον γινόταν κάτι τέτοιο σε τρίτους, πόσω μαλλον, ότι θα μπορούσε να συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Πραγματικά εμείς είμαστε στη διάθεση των Αρχών, ώστε αυτός ο άνθρωπος να μπορέσει να τιμωρηθεί και να μείνει μέσα. Αυτή τη στιγμή δε θέλω να τον ξαναδώ, δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο», είπε η 29χρονη.