Αράχωβα: Μαρτυρίες για το δράστη της επίθεσης του Όλιβερ - Τι συμβαίνει με την πραγματογνωμοσύνη

Ποιος είναι;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Αράχωβα: Μαρτυρίες για το δράστη της επίθεσης του Όλιβερ - Τι συμβαίνει με την πραγματογνωμοσύνη

Σάλος έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό με την υπόθεση του κακοποιημένου χάσκι, ονόματος Όλιβερ, στην περιοχή της Αράχωβας. Υπενθυμίζουμε, ότι το άτυχο τετράποδο βρέθηκε άγρια κακοποιημένο μετά από μία ολόκληρη ημέρα, που είχε εξαφανιστεί από την οικία του. Πιο συγκεκριμένα, το ζώο είχε σπασμένα πλευρά, χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ παράλληλα φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Το ζωντανό λίγο αργότερα ξεψύχησε, αφήνοντας πίσω του πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά του συνέβη, αλλά υπογραμμίζοντας και το μεγάλο κενό, που έχει η ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των ζώων. Δεν είναι το μόνο περιστατικό βίας σε βάρος τετράποδο, το οποίο επαναφέρει στην επικαιρότητα την αναγκαιότητα για αυστηροποίηση των μέτρων της Πολιτείας.

Το εν λόγω περιστατικό, λοιπόν έχει μετατραπεί σε θρίλερ και όλοι αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, αλλά και πότε θα συλληφθεί ο δράστης. Όπως αναφέρουν όλες οι τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν εξελίξεις με την υπόθεση και κάποια άτομα έχουν μπει ήδη στο κάδρο των υπόπτων των αστυνομικών αρχών και ερευνών (δείτε εδώ ταυτοποιήθηκε ο δράστης), αλλά και με το τι συμβαίνει τελικά με την πραγματογνωμοσύνη.

Ποιος είναι ο δράστης της επίθεσης του χάσκι στην Αράχωβα και τι συμβαίνει με την πραγματογνωμοσύνη;

Προς το παρόν, άλυτο παραμένει το μυστήριο με την κακοποίηση του Όλιβερ. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι έχει γίνει μία πολύ σημαντική πρόοδος στις έρευνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που κάνουν το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες υπάρχουν νέα γεγονότα, τα οποία αναφέρουν, ότι μάρτυρες έχουν καταθέσει στις αρχές, ότι γνωρίζουν το δράστη.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, υπάρχει άνδρας, ο οποίος επισκέφθηκε όχι μία, αλλά δύο φορές το τοπικό αστυνομικό τμήμα, για να καταθέσει. Οι φιλοζωικές οργανώσεις ζητούν να προβούν άμεσα σε γνωστοποιήση των στοιχείων, και έδωσαν τελεσίγραφο 48ωρών στις αρχές, για να δώσουν το όνομά του. Ενώ, ταυτόχρονα η πραγματογνωμοσύνη έχει καθυστερήσει αρκετά.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, ο δράστης φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής.