Αράχωβα: «Δεν γνωρίζω κανένα ζώο που να αφαιρεί περιλαίμια...» Οι αποκαλύψεις της Ρένας Κουβελιώτη για την υπόθεση του Όλιβερ

«Η λογική μου μου υπαγορεύει να πιστεύω ότι άνθρωπος έκανε αυτό το έγκλημα» 

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αράχωβα: «Δεν γνωρίζω κανένα ζώο που να αφαιρεί περιλαίμια...» Οι αποκαλύψεις της Ρένας Κουβελιώτη για την υπόθεση του Όλιβερ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση κακοποίησης του Όλιβερ, με νέα στοιχεία να βγαίνουν συνεχώς στο φως, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης. Υπενθυμίζουμε ότι το χάσκι βρέθηκε με σπασμένα πλευρά, χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ φέρεται να έχει κακοποιηθεί και σεξουαλικά.

Οι αποκαλύψεις της Ρένας Κουβελιώτη για την υπόθεση του Όλιβερ

Το πρωί της Τετάρτης 3/1, η δημοσιογράφος του Alphα Ρένα Κουβελιώτη, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού σχετικά με το περιστατικό που συνέβη την ημέρα της κατάθεσης της. Η ίδια αποκάλυψε πως την μέρα που πήγε να καταθέσει ο σκύλος της γλίτωσε από φόλες που έριξαν στο πάρκο όπου τον βγάζει βόλτα. Μάλιστα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής της έρευνας για την υπόθεση, προέκυψαν καταγγελίες τις οποίες διερεύνησε.

«Αν βρίσκουμε στοιχεία που δεν εξηγούνται με τη λογική να απευθυνόμαστε στις Αρχές. Έδωσα μία κατάθεση 4,5 ωρών. Μακάρι να οδηγηθούμε στον δράστη που έκανε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Το έχω πει δημόσια, από την επαφή μου με τους ανθρώπους που εξέτασαν τον Όλιβερ, η λογική μου μου υπαγορεύει να πιστεύω ότι άνθρωπος έκανε αυτό το έγκλημα»

Δείτε επίσης: Αράχωβα: Μαρτυρίες για το δράστη της επίθεσης του Όλιβερ - Τι συμβαίνει με την πραγματογνωμοσύνη

«Σύμφωνα με την κτηνίατρο που εξέτασε τον Όλιβερ, υπήρχαν τομές με μήκος 7 εκατοστών στο εσωτερικό του ζώου. Αν αυτό έγινε από δόντι θα πρέπει να δεχτούμε ότι στην ελληνική πανίδα υπάρχει ζώο που έχει δόντι μήκους 10-11 εκατοστών. Ο Όλιβερ δεν είχε δαγκωματιές. Δεν γνωρίζω κανένα ζώο που να αφαιρεί περιλαίμια ή που όταν το αφαιρέσει μετά το εξαφανίζει. Kαθυστέρησαν πάρα πολύ οι έρευνες, ξεκίνησαν μετά τον σάλο» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: