Θεσσαλονίκη: «Η απόλυτη ευτυχία όταν σε έχω στην αγκαλιά μου» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση του συντρόφου της Γεωργίας για εκείνη λίγο καιρό πριν

Είχε κάνει στο χέρι του τατουάζ το όνομά της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: «Η απόλυτη ευτυχία όταν σε έχω στην αγκαλιά μου» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση του συντρόφου της Γεωργίας για εκείνη λίγο καιρό πριν

Μετά την συγκλονιστική απολογία του φίλου του συντρόφου της Γεωργίας για το στυγερό έγκλημα μέσα στο ίδιο του το σπίτι (δείτε εδώ την ανακοίνωση της αστυνομίας) το protothema.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο από το σημείο που βρήκαν την σορό της 41χρονης εγκύου.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της, ο τελευταίος δολοφόνησε την 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης. Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα μπαούλο. Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Γεωργία

Το τατουάζ με το όνομά της

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το τατουάζ που είχε κάνει ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook και δημοσιεύσει μια φωτογραφία με το τατουάζ που έγραφε «Γεωργία» το όνομα της συντρόφου του, ενώ στη λεζάντα είχε αναφέρει τα εξής:

«Αποτυπωμένη στο χέρι μου, θρονιασμένη στη καρδιά μου, η απόλυτη ευτυχία να σε έχω στην αγκαλιά μου». Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση είχε σχολιάσει με καρδούλες η 41χρονη.

Το τατουάζ που είχε κάνει ο σύντροφος της Γεωργίας στο χέρι για εκείνη