Θεσσαλονίκη: «Μου είχε πει "θα σε σκοτώσω και δεν θα σε βρει κανένας"» - Σοκάρει με την εξομολόγησή της η πρώην σύζυγος του 39χρονου

«Εμένα και έγκυος με χτυπούσε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: «Μου είχε πει

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η είδηση της άγριας δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, Γεωργίας Μουράτη. Υπενθμίζουμε ότι η γυναίκα, εφαξανίστηκε την Πρωτοχρονιά. Στη συνέχεια εκδόθηκε missing alert, ενώ είχε κινητοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της και μετά από στοιχεία που είχε συλλέξει η ΕΛΑΣ, συνελήφθη ο σύντροφος της αλλά και ένας φίλος του για συμπλοκή. Τελικά, ο φίλος του "έσπασε" και ομολόγησε στις Αρχές πως σκότωσαν την 41χρονη (δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ).

Η σοκαριστική εξομολόγηση της πρώην συζύγου του 39χρονου

Το μεσημέρι της Τρίτης, 9/1, μίλησε στην εκπομπή T-live, πρώην σύζυγος του 39χρονου Άκη, που σύμφωνα με την ομολογία φίλου του τη σκότωσε, Έφη Κουλοχέρη. Όπως αποκάλυψε χτυπούσε τόσο την ίδια, όσο και τη μητέρα της και μάλιστα την είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει.

«Εγώ το περίμενα, να σας πω την αλήθεια. Είτε ήταν η Γεωργία, ή ήταν κάποια άλλη, το ίδιο θα έκανε. Εγώ τη γλίτωσα. Βίαιος ήταν, βίαιος. Με έχει χτυπήσει στο μάτι, το ένα, το άλλο… Ήταν βίαιος, βίαιος, πολύ βίαιος. Χτυπούσε. Εμένα και έγκυος με χτυπούσε. Και τη μάνα μου χτυπούσε και εμένα χτυπούσε. Όλα τα αστυνομικά τμήματα ξέρουν για εμάς. Δικαστήριο έγινε, καταδικάστηκε. Εμένα παλιά μου είχε πει "θα σε σκοτώσω και δεν θα σε βρουν κανένας" λέει "ούτε τα κόκαλά σου"» δήλωσε

«Μου έκλεψε ένα σωρό λεφτά, τάμπλετ μου είχε κλέψει… είχε κλέψει πάρα πολλά. Εγώ δούλευα, αυτός έπαιρνε κάθε τόσο έκλεβε. Αυτός δεν δούλευε. Όλα εγώ τα έκανα» πρόσθεσε

«Το διαζύγιο βγήκε το 2018, αυτός όμως είχε ξαναπαντρευτεί και καταδικάστηκε για διγαμία. Το διαζύγιο βγήκε το 2018 τον Δεκέμβριο, αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβρη. Εμένα, ας πούμε, με πολιτικό, την άλλη με τη διγαμία, που το ακυρώσανε. Και καταδικάστηκε για τη διγαμία, ναι.» ανέφερε η πρώην σύζυγος του 39χρονου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της μητέρας του

Ωστόσο στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα είχε μιλήσει η μητέρα του, η οποία είναι συγκλονισμένη αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες. Μάλιτσα τόνισε ότι θα την βρεί αντιμέτωπή του.

«Δεν μπορούσα ποτέ να βάλω με το μυαλό μου ότι θα κάνει τέτοιο πράγμα.Δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω πόσο θα κοροϊδεύει έναν άνθρωπο. Γιατί το έκανε αυτό θέλω να μάθω. Τσακώθηκα με όλους για δεν ήθελα να το πιστέψβ. τώρα όμως είμαι πολύ συντετριμμένη. Δεν ξέρω τι να πω, Όταν το πληροφορήθηκα τρελάθηκα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ένα φρικτό έγκλημα. Τώρα θα με βρει απέναντί του...» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του.

Δείτε εδώ το βίντεο: