Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας - Χέρι χέρι με τον 39χρονο δράστη

Τα λεπτά πριν το στυγερό έγκλημα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας - Χέρι χέρι με τον 39χρονο δράστη

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη γυναικοκτονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη, που βρήκε τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη από τα χέρια του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού, που περίμενε να γεννήσει.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Live news βγήκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 9/1 ένα βίντεο - ντοκουμέντο και συγκεκριμένα ίσως το τελευταίο βίντεο, που δείχνει εν ζωή την άτυχη Γεωργία Μουράτη.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Μου είχε πει "θα σε σκοτώσω και δεν θα σε βρει κανένας"» - Σοκάρει με την εξομολόγησή της η πρώην σύζυγος του 39χρονου

Βίντεο - ντοκουμέντο με τη 41χρονη και τον σύντροφό της επιστρέφοντας σπίτι τους λίγο πριν την δολοφονία

Όπως λοιπόν φαίνεται στο οπτικό υλικό, που εξασφάλισε ο Άγγελος Λαμπίδης - από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος - βλέπουμε την άτυχη και τον 39χρονο δράστη. Πιο αναλυτικά, ο άντρας περίμενε την Γεωργία να σχολάσει από την εργασία της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και στη συνέχεια χέρι χέρι μπήκαν σε ταξί. Τα επόμενα λεπτά οι δύο οδηγήθηκαν στο σπίτι τους, όπου ο 39χρονος είχε οργανώσει τη δολοφονία της.

H ιατροδικαστική εξέταση της 41χρονης Γεωργίας

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης η σορός της Γεωργίας βρέθηκε ότι φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων, τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία.