Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη, από τον σύντροφο της και φίλο του. Για 8 ημέρες ο 39χρονος “έπαιζε θέατρο” μιλώντας στα κανάλια και κολλώντας αφίσες με το πρόσωπο της ώστε να βρεθεί, αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της.
Αφού οι δυο άντρες συνελήφθησαν, ο φίλος του “έσπασε” αποκάλυψε τον τρόπο που την σκότωσαν, ωστόσο ο 39χρονος δεν παραδέχεται τίποτα. Αντιθέτως, αρνείται τα πάντα και ο ένας ρίχνει ευθύνες στον άλλο. Σήμερα Τετάρτη 10/1, οδηγείται στον ανακριτή.
Τι λέει η αδερφή του 39χρονου που σκότωσε την Γεωργία
Όπως έχει γίνει γνωστό και αποκάλυψε και η ίδια, στο παρελθόν την είχε χτυπήσει σοβαρά με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο. Ο λόγος ήταν χρηματικός, αφού συνεχώς της ζητούσε λεφτά και εκείνη δεν του έδινε.
«Ο αδελφός μου με είχε χτυπήσει πολλές φορές και είχα φτάσει στο νοσοκομείο. Τον είχα καταγγείλει. Με είχε χτυπήσει για οικονομικούς λόγους, μου ζητούσε χρήματα. Δεν ήξερα τη Γεωργία. Όταν έμαθα για την εξαφάνισή της, δεν υποπτεύθηκα τον αδελφό μου. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι σε σοκ. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δε γνωρίζω αν είχε άλλα προβλήματα με τον νόμο ή αν ήταν μπλεγμένος με ουσίες. Είμαστε τρία αδέλφια αλλά δεν έχω σχέσεις με κανέναν. Δεν έχω μεγαλώσει μαζί του. Έχει γίνει και μπροστά μου να χτυπήσει την πρώην σύζυγό του», είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Δείτε επίσης: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας – Χέρι χέρι με τον 39χρονο δράστη
Κατηγορούμενος και για τον βιασμό της αδερφής του
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Αχλατζή, o 39xρονος σύντροφος του θύματος που κατηγορείται μαζί με το φίλο του για τη δολοφονία της 41χρονης στο παρελθόν βίασε την αδερφή του. Πριν από λίγο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις ενώ η δικογραφία είναι στα χέρια του ανακριτή, το κατώφλι του οποίoυ θα περάσει από λεπτό σε λεπτό.