Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της εγκυμονούσας χέρι χέρι με τον δολοφόνο - «Την ώρα που κατεβάζαμε τη σορό μας είδε ένας...»

Η απολογία του 34χρονου φίλου του δράστη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της εγκυμονούσας χέρι χέρι με τον δολοφόνο - «Την ώρα που κατεβάζαμε τη σορό μας είδε ένας...»

Η δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει φρίκη σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια καθημερινά είναι όλο και πιο ανατριχιαστικά και αυτά αφορούν είτε το ίδιο το έγκλημα είτε τη ζωή της άτυχης γυναίκας με τον συζυγοκτόνο, ο οποίος έχει σκοτεινό παρελθόν (δείτε εδώ τι συνέβη με την αδερφή του).

Η εκπομπή του ALPHA, T-Live, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, πρόβαλλε τις τελευταίες στιγμές της εγκυμονούσας πριν πέσει νεκρή από τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον σύντροφό της, παρουσιάζοντας βίντεο ντοκουμέντο στον αέρα.

Οι τελευταίες στιγμές της εγκυμονούσας Γεωργίας πριν τη δολοφονία της στη Θεσσαλονίκη

Στις 21:50 το βράδυ, φαίνεται ο δράστης να περνά από το πεζοδρόμιο να πάει να πάρει τη Γεωργία, η οποία κανονικά σχολούσε από τη δουλειά της 10 λεπτά αργότερα. Σε 70 μέτρα έφτανε στο ζαχαροπλαστείο. Στις 22:02, εκείνη έχοντας πια σχολάσει βρέθηκε δίπλα του και μαζί πέρασαν από το απέναντι πεζοδρόμιο στρίβοντας στη γωνία για να πάνε σε πιάτσα ταξί. Περπατούσαν χέρι χέρι...

Δείτε επίσης: «Και τα κοπρόσκυλα που βγαίνουν και σκοτώνουν κοσμάκι ας πάρουν....» - Οργισμένος ο πατέρας της 41χρονης

Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, μαζί με την ομολογία του φίλου και συνεργού του, ο Άκης, ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της εγκύου, επιμένει στην αθωότητά του, τονίζοντας πως δεν είχε καμία ανάμειξη.

Η απολογία του φίλου του γυναικοκτόνου

Το T-Live έφερε, επίσης, στο φως όσα υποστήριξε στην απολογία του ο 34χρονος φίλος του: «Τον Άκη τον γνώριζα 12 με 13 χρόνια. Είχαμε σταματήσει να κάνουμε παρέα επειδή η οικογένεια και η κοπέλα μου δεν τον ενέκριναν γιατί δεν τον θεωρούσαν καλό άτομο. Τη Γεωργία την είχα δει 1,2 φορές. Πριν από 8 χρόνια ο Άκης μου είχε πάρει 800 ευρώ δανεικά τα οποία δεν επέστρεψε. Στις γιορτές με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πήρε το δώρο Χριστουγέννων και πήγαμε μαζί σε ένα νυχτερινό κέντρο και πλήρωσε το λογαριασμό εκείνος.

Την Πρωτοχρονιά ο Άκης μου είπε να πάω από το σπίτι του χωρίς να πάρω το τηλέφωνο μου κι εγώ το άφησα στο σπίτι το οποίο ενοικίαζα μέσω Airbnb. Πήγα με το αμάξι μου και μου είπε ότι είχε ξεμείνει από χρήματα και ήθελε να τον βοηθήσω να κάνει μια ψεύτικη ληστεία στην Γεωργία χωρίς να πάθει κανείς τίποτα. Το σχέδιο ήταν να πάει ο Άκης να την πάρει απ’ τη δουλειά και όταν θα γυρνούσαν μαζί στο σπίτι θα την απειλούσα με μαχαίρι και θα πηγαίναμε στο πατρικό της, που θα ήταν άδειο γιατί οι γονείς της έλειπαν από το σπίτι, για να πάρουμε τα χρήματα που είχε στην άκρη, περίπου 7-8 χιλιάδες ευρώ.

Ο Άκης έφυγε για να πάρει τη Γεωργία από τη δουλειά και εγώ περίμενα στο σπίτι του με τα φώτα και τα στόρια κλειστά. Όταν η Γεωργία μπήκε μέσα, εγώ έτρεξα πίσω της και την απείλησα με μαχαίρι. Την ακινητοποιήσαμε με μονωτική ταινία στο στόμα και τα μάτια. Εκείνη είπε ότι ζαλίζεται και έπεσε στο πάτωμα. Ο Άκης την έβαλε στο κρεβάτι μπρούμυτα, την έδεσε με χειροπέδες και πήγε στην κουζίνα με κραυγές, σαν να τον χτυπάνε, για να δείξει ότι γίνεται ληστεία.

Εγώ κατέβηκα από το σπίτι και μετά από 10 λεπτά ήρθε ο Άκης και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή. Πρόσεξα ότι το μεσαίο του δάχτυλο ήταν κομμένο κι έτρεχε αίμα. Φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι της πρώην συζύγου του Άκη. Εκεί πήγε στην αποθήκη κι έφερε ένα μεγάλο χάρτινο κουτί κι επιστρέψαμε στο σπίτι.

Πριν φτάσουμε στο σπίτι αγοράσαμε και δύο κέτσαπ γιατί μου είπε ότι τα χρειάζεται για να καλύψει τα στοιχεία. Βάλαμε τη Γεωργία στο κουτί το οποίο έκλεινε με το ζόρι. Την ώρα που κατεβάζαμε τη σορό μας είδε ένας ένοικος της πολυκατοικίας και του είπαμε ότι κουβαλούσαμε βιβλία. Πετάξαμε το πτώμα σε ένα δύσβατο σημείο. Κατεβάσαμε μαζί το κουτί και εκείνος μόνος του το έριξε σε κάτι θάμνους.

Μετά βάλαμε ξανά το κουτί στο πορτμπαγκάζ και το πετάξαμε σε κάδο στην Καλαμαριά ρίχνοντας από πάνω κέτσαπ. Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι κουβαλήσαμε με τα χέρια το στρώμα και το ρίξαμε δίπλα από ένα σιδερένιο κάδο ανάποδα για να μη φαίνονται τα αίματα. Είδαμε νωρίτερα ότι υπήρχε ένα άλλο στρώμα πεταμένο κοντά σε σουπερμάρκετ, το βάλαμε στον ουρανό του αυτοκινήτου και το μεταφέραμε στο σπίτι του.

Ο Άκης είχε πάρει μαύρες σακούλες και βάλαμε μέσα τα παπούτσια της Γεωργίας, την τσάντα της και τα ματωμένα ρούχα του. Τις σακούλες μετά τις πετούσαμε σε διαφορετικούς κάδους. Ο Άκης μου είπε να πετάξω και εγώ τα ρούχα μου στα σκουπίδια αλλά εγώ τα κράτησα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Εκείνος κράτησε μόνο 80 ευρώ από το πορτοφόλι της Γεωργίας και τις επόμενες ημέρες δεν μου σήκωνε το κινητό».