Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Τραγικές εικόνες στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 13χρονη κόρη της

Δείτε φωτογραφία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Τραγικές εικόνες στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 13χρονη κόρη της

Σήμερα Πέμπτη 11/1 η 41χρονη Γεωργία οδηγείται στην τελευταία της κατοικία, την ίδια ώρα που οι εξελίξεις για την δολοφονία της είναι ραγδαίες. Ο σύντροφος της ο οποίος κατηγορείται πως την σκότωσε, αρνείται τα πάντα, ρίχνοντας όλη την ευθύνη στον φίλο και συνεργό του. Ο δεύτερος ωστόσο, έχει αποκαλύψει με λεπτομέρειες πως την παγίδευσαν και πως της αφαίρεσαν τη ζωή.

Η οικογένεια της βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, με τον πατέρα της να μιλάει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και να ξεσπά όχι μόνο για την κόρη του, αλλά και για όλες τις γυναίκες που έχουν δολοφονηθεί.

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας

Αυτή την στιγμή φίλοι και συγγενείς της Γεωργίας την οδηγούν στην τελευταία της κατοικία. Η κηδεία γίνεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ η ταφή της θα γίνει σε κοιμητήριο της περιοχής. Τραγική φιγούρα εκτός των γονιών της είναι και η 13χρονη κόρη της, την οποία είχε αποκτήσει από πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, τα αγαπημένα της πρόσωπα κατά την διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας, ξέσπασαν σε κλάματα!

Συγκλονίζει η παραπλανητική συνέντευξη του 39χρονου ενώ είχε δολοφονηθεί η 41χρονη

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα με τη συνέντευξη, που είχε αποσπάσει συνεργάτης της από τον 39χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τη Θεσσαλονίκη.

Όσο λοιπόν οι Αρχές έκαναν έρευνες να βρουν το πτώμα της άτυχης εγκυμονούσας ο σύντροφος της κρυβόταν για 8 ολόκληρες ημέρες - αναζητώντας και εκείνος με τη σειρά του την 41χρονη, όπως τόνισε.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Μου είχε πει "θα σε σκοτώσω και δεν θα σε βρει κανένας"» - Σοκάρει με την εξομολόγησή της η πρώην σύζυγος του 39χρονου

Όπως βλέπουμε στη συνέντευξη, που έδωσε στη δημοσιότητα η Ζήνα Κουτσελίνη παρακολουθούμε τον 39χρονο να μιλάει μέσα από το σπίτι του προσποιούμενος και παραπλανώντας το κοινό. Η παραγωγή της εκπομπής μάλιστα υποπτευόμενη, πως κάτι δεν πηγαίνει καλά δεν πρόβαλε το βίντεο την προγραμματισμένη ημερομηνία, αλλά την Τετάρτη 10/1.

«Δύσκολα παιδικά χρόνια, δύσκολη εφηβεία. Τα άφησα με τον καιρό να φύγουν πίσω, μετά γνώρισα τη Γεωργία. Ξαναγεννήθηκα με αυτή τη σχέση. Ξέρω αποδεδειγμένα και το ξέρει και η Γεωργία, ότι θεραπεύει και σοβαρές ασθένειες αν αγαπάς πραγματικά τον άλλο και σε αγαπάει και αυτός, μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Και για τους δύο μας ήταν ένα λιμάνι, μια σχέση θέλει δύο ανθρώπους. Το είχαμε ρυθμίσει για να έχουμε και περισσότερο χρόνο μαζί. Δεν είχαμε εμείς γκρίνιες, μόνο ότι έχουν όλα τα ζευγάρια φυσιολογικά.

Ξέραμε και ξέρουμε πώς θα βρούμε χρόνο για εμάς. Είχε οργανώσει η Γεωργία στο μυαλό της πώς ήθελε να γίνει πιο επίσημο. Το είχε οργανώσει στο μυαλό της, πως ήθελε να γίνει. Η Γεωργία είναι ένα πλασματάκι που ακόμα και να διαφωνείς θα σε κάνει να συμφωνήσεις με κάποιο τρόπο. Καπάτσα με την καλή έννοια.

Συζητούσαμε τα πάντα! Όλα! Δεν υπήρχε κάτι που αφήναμε να πέσει κάτω έτσι απλά. Υπήρχαν στιγμές που δεν θα ήθελε να πει πράγματα πιθανόν για να μας προστατέψει ή για να μην εκνευριστώ εγώ.

Τυχαία γνωριστήκαμε, έδεσε σχεδόν αυτόματα! Έρχεται γενικά από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας και να μείνει σε εμένα, όποτε μπορεί. Στην αρχή της σχέσης μας είχε άγχος λόγω του παιδιού. Στην αρχή το πηγαίναμε σιγά σιγά για να μην δώσουμε κάποιο δικαίωμα και να το προσεγγίσει εκείνη, όπως ήθελε. Με γνώρισε και στο παιδί της λίγο αργότερα.

Ενώ η ίδια μου ανακοινώνει ότι θα κρατήσει την εγκυμοσύνη μετά από λίγο μου αναφέρει ότι δέχεται έντονες πιέσεις για το αντίθετο. Την ταλαιπωρούσε αυτό το θέμα. Δε μου είπε τι είχε ειπωθεί. Ήμασταν 3 χρόνια. Με ξέρουν καλά, έχω πάει σπίτι τους, έχουμε βγει έξω, έχουν γίνει πράγματα, που τα ήξεραν. Όλα ήταν για τη Γεωργία αποκλειστικά.

Μπορεί να είναι στο χέρι της οικογένειας τους συγγενικούς δεσμούς, αλλά η Γεωργία είναι έγκυος στο δικό μου παιδί. Αν δεν έχω νομικά δικαιώματα, έχω ηθικά. Και όταν υπάρχουν πράγματα, τα οποία έχουν ακουμπήσει πάνω μου από την ίδια, θα το πάω νομικά από πολλές πλευρές και δεν αργεί αυτή η στιγμή.

Δεν έχω 8 ώρες για ύπνο, δεν θα χάσω ώρες από την αναζήτηση της συντρόφου μου. Και μια ώρα φτάνει και δύο ώρες φτάνουν, παραπάνω είναι πολυτέλεια. Πρέπει να βρεθεί η Γεωργία. Το αργότερο την Τρίτη θα υπάρχει το στίγμα Μπράβο στην εισαγγελία και στην αστυνομία. Ανάλογα με το στίγμα θα κινηθούμε πολύ διαφορετικά. Από εκεί και πέρα να βρεθεί...τίποτα άλλο.

Θα είναι πολύ πιο δυνατά τα πράγματα μεταξύ μας. Δεν θέλω εξηγήσεις. Ξέρει η αστυνομία αν θέλει να τη βοηθήσει. Να γυρίσει η ίδια και δε θέλω τίποτα. Προτιμώ να σκέφτομαι θετικά και να παίρνω μεγαλύτερη δύναμη και να σκυλιάσω για να βρω τη γυναίκα μου. Δεν πρόκειται να βγάλω το κασκόλ της από πάνω μου», είπε ο 39χρονος.