Βέροια: Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 37χρονης που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος τους - «Μου είχαν κρύψει ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική»

«Με χτυπούσε με σφαλιάρες, με έσφιγγε στο λαιμό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βέροια: Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 37χρονης που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος τους - «Μου είχαν κρύψει ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική»

Σοκαριστική είναι η είδηση, που έφτασε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη 10/1 για την περιοχή της Βέροιας καθώς 37χρονη μητέρα τριών παιδιών σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της, την ώρα που το τάιζε με το μπιμπερό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, της είχε χορηγηθεί αγωγή και μάλιστα λέγεται, πως είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Μέσα από δηλώσεις του πρώην συζύγου της την Πέμπτη 11/1 στο Πρωινό γίνονται γνωστές νεότερες λεπτομέρειες για την 37χρονη.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της 41χρονης Γεωργίας

Οι δηλώσεις του πατέρα του βρέφους που σκότωσε η 37χρονη στη Βέροια

«Σκότωσε το μωρό μας γιατί ήθελε να με εκδικηθεί, να με τιμωρήσει επειδή έφυγα από το σπίτι τον περασμένο Αύγουστο, επειδή δεν άντεχα άλλο. Με ζήλευε παθολογικά, έψαχνε κινητά, Facebook, έκανε σκηνές και είχε ξεσπάσματα στα καλά καθούμενα.

Με χτυπούσε με σφαλιάρες, με έσφιγγε στο λαιμό, όμως εγώ ποτέ δεν αντιδρούσα, ποτέ δεν την χτύπησα - αντίθετα με μήνυσε ψευδώς για ενδοοικογενειακή βία για να τρέχω στα δικαστήρια. Δε σας κάνει εντύπωση, που αυτός ο γάμος κράτησε μόνο έξι μήνες, που εγώ έφυγα από το σπίτι ένα μήνα μετά τη γέννηση του μοναχογιού μου. Δε θα άφηνα το παιδί μου αν η συμβίωση μαζί της δεν ήταν ανυπόφορη. Ζητούσα βοήθεια από τα πεθερικά μου και με έβριζαν χειρότερα.

Με συκοφαντούσαν, ότι εγώ έφταιγα για όλα. Δεν είχα ιδέα ότι η γυναίκα αυτή είχε ψυχολογικά θέματα. Μου είχαν κρύψει ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική», είπε ο πρώην σύζυγος της 37χρονης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως το μωρό μεταφέρθηκε από τους παππούδες απευθείας στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους. Για την ώρα διεξάγεται έρευνα σχετικά με τον τρόπο, που το μωρό έχασε τη ζωή του. Τα πιο πιθανά αίτια είναι ο στραγγαλισμός ή τα πολλαπλά χτυπήματα.

Να τονίσουμε εδώ, πως η μητέρα από το Μακροχώρι Ημαθίας έχει συλληφθεί και μάλιστα λέγεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Τέλος, οι δύο ανήλικες κόρες της που ειδοποίησαν για το τραγικό συμβάν προέρχονται από προηγούμενο γάμο της 37χρονης.