Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρουν το μπαούλο με τη σορό της 41χρονης εγκύου και πετούν το ματωμένο στρώμα - Βίντεο ντοκουμέντο

Καρέ καρέ οι κινήσεις του συντρόφου της Γεωργίας και του φίλου του πριν και μετά τη δολοφονία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρουν το μπαούλο με τη σορό της 41χρονης εγκύου και πετούν το ματωμένο στρώμα - Βίντεο ντοκουμέντο

Η γυναικοκτονία της 41χρονης εγκυμονούσας, Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει τεράστια φρίκη στην ελληνική κοινωνία. Ο σύντροφός της, αλλά και ο φίλος του έχουν συλληφθεί για τον θάνατό της, με τον δεύτερο να έχει ομολογήσει το έγκλημα (δείτε εδώ την κατάθεσή του), ενώ ο πρώτος επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα ακούγονται (δείτε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει που φώναζε πως θα κάνει τα πάντα για να βρει τη σύζυγό του ενώ την είχε αφαιρέσει ο ίδιος τη ζωή).

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όμως, τον "καίνε", αφού όλα όσα δηλώνει στην ομολογία του ο φίλος του, επιβεβαιώνονται. Στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, συγκεκριμένα, την Πέμπτη 11/1 προβλήθηκαν βίντεο ντοκουμέντα από τις κινήσεις των δύο ανδρών πριν και μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Τι συνέβη πριν και μετά την δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Στις 12:55 τα μεσάνυχτα, κάμερα ασφαλείας καταγράφει τους δύο κατηγορούμενους να προσπαθούν να πετάξουν πράγματα της Γεωργίας, μαζί με πειστήρια του εγκλήματος, σε κάδους σκουπιδιών. Είναι πεζοί και ο Άκης φαίνεται ξεκάθαρα να κρατά μια κίτρινη σακούλα.

Μπαίνουν σε ένα στενό και πίσω από ένα φορτηγό θα βρουν δύο κάδους απορριμμάτων τους οποίους θα ελέγξουν και έπειτα ο Άκης θα πετάξει την σακούλα που κρατούσε εκεί.

Στις 12:56 ο ίδιος προχωρά στην οδό Αριστοτέλους, όπου περιμένει τον φίλο να έρθει με το αμάξι να τον πάρει. Πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποιήθηκε τελικά για τη μεταφορά της σορού της εγκύου. Δυο λεπτά αργότερα, στις 12:58 το γκρι αυτοκίνητο του 34χρονου φαίνεται πως κατευθύνεται προς στο σπίτι της πρώην συζύγου του Άκη.

Στις 01:24 το αμάξι αυτό έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι του Άκη και τριάντα λεπτά μετά, οι δυο άνδρες κατεβαίνουν κουβαλώντας το μπαούλο, που φαίνεται πως έχει μεγάλο βάρος. Το βάζουν στο πορτ παγκαζ, επιβιβάζονται και αναχωρούν.

Οι κάμερες ασφαλείας εντοπίζουν το αμάξι ξανά στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, να κινείται προς την Χαλκιδική, όπου βρέθηκε το μπαούλο με τη σορό. Μετά από 3,5 ώρες οι δυο άνδρες επιστρέφουν ξανά στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Στις 06:15 τα ξημερώματα οι δράστες βγαίνουν ξανά μαζί από το σπίτι και αυτή τη φορά κουβαλούν το ματωμένο στρώμα, πάνω στο οποίο η Γεωργία άφησε την τελευταία της πνοή, και το πετάνε λίγα μέτρα πιο κάτω. Κάνουν και μια μικρή βόλτα στην περιοχή και στις 6:22 φαίνεται το αμάξι να κινείται προς το διαμέρισμα του Άκη, με ένα νέο πλέον στρώμα στην οροφή του.