Θεσσαλονίκη: «Για βιασμό δεν ήξερα! Αν ήμουν εκεί θα είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον σκοτώσω» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας

Δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του από τότε που έμαθε τι συνέβη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: «Για βιασμό δεν ήξερα! Αν ήμουν εκεί θα είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον σκοτώσω» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας

Ο 39χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη επιμένει στην αθωότητά του, ισχυριζόμενος τα εξής: «Δεν έχω καμία συμμετοχή. Τα έκανε όλα ο φίλος μου, ο οποίος τα περιέγραψε κιόλας. Εγώ ήμουν στο σπίτι, είχα πάρει υπνωτικό χάπι και κοιμόμουν. Το πρωί που ξύπνησα δεν βρήκα την Γεωργία τίποτα». Σήμερα, ωστόσο, Σάββατο 13/1 απολογείται και θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του.

Η μητέρα του μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, ούσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, επισημαίνοντας πως δεν γνώριζε τίποτα για όλες τις πράξεις του, ακόμη και για τον βιασμό της κόρης της.

Οι δηλώσεις της μητέρας του 39χρονου δολοφόνου της Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη

«Πώς θέλετε να είμαι με όλα αυτά που ακούω; Πολύ χάλια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον γιο μου. Δεν θα πάω στη απολογία του, δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα αυτή τη στιγμή. Έχει γίνει ένα έγκλημα, χάθηκε μία γυναίκα, είμαι πολύ θυμωμένη. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, δεν ξέρω. Εδώ χάθηκε μία κοπέλα, να πάω που θα απολογηθεί να κάνω τι; Να δω τι θα πει; Πως θα απολογηθεί σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτό το παιδί; (δείτε εδώ σε τι κατάσταση ήταν η 13χρονη κόρη του θύματος στην κηδεία)Τι θα πει σε αυτή τη μάνα, "συγγνώμη που σου “έφαγα” την κόρη σου;". Το ξέρω ότι δεν ευθύνομαι, αλλά δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά. Είμαι πολύ χάλια, δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είμαι. Ποιον να πρωτοσκεφτώ; Ακούω τι έχει κάνει και θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Δεν γνώριζα ότι έχει κακοποιήσει την κόρη μου. Το μόνο που ήξερα είναι ότι την είχε χτυπήσει, γιατί μου το είπε η κόρη μου ότι την είχε χτυπήσει. Αυτό ήξερα... Για βιασμό δεν ήξερα. Τώρα τα μαθαίνω κι εγώ και έχω πέσει από τα σύννεφα. Τα παιδιά δεν έμεναν μαζί μου για διάφορους λόγους. Ο πατέρας του γιατί δεν έχει εμφανιστεί; Μαζί του μεγάλωσε. Ό,τι κι αν είναι ο γιος του να βγει να πάρει μία θέση, να πει ένα "συλλυπητήρια" σε εκείνη την οικογένεια», είπε αρχικά με τη φωνή της να "σπάει" από το κλάμα.

Και συνέχισε για τον γιο της: «Δεν ήξερα ότι χτύπαγε τις γυναίκες του... Ούτε ήξερα πώς πέρασε μικρός. Πού ήταν, τι έκανε, πώς του φερόντουσαν. Μία μάνα έχασε την κόρη της και μία κόρη έχασε τη μάνα της. Καταλαβαίνετε τι έχει κάνει; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω για ποιον να κλάψω. Ντρέπομαι να βγω έξω στον κόσμο. Ντρέπομαι, ντέπομαι... κλαίω μέρα νύχτα. Δεν πίστευα ποτέ ότι το παιδί μου θα κάνει τέτοια πράγματα. Αν ήμουν εκεί θα είχα πάει μέσα στο αστυνομικό τμήμα να τον σκοτώσω. Δεν την γνώρισα την κοπέλα αυτή».

Δείτε επίσης: Θρίλερ με το παρελθόν του 41χρονου - Είχε νεκρό παιδί του οποίου το πτώμα εξαφανίστηκε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη - Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη για την τρανσφοβική επίθεση: «Αισθάνομαι ντροπή, τρόμαξα όταν το είδα»

Θεσσαλονίκη - Σάλος με την τρανσφοβική επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους: 21 συλλήψεις και χιλιάδες αντιδράσεις

Γυναικοκτονία 41χρονης: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του 39χρονου - «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί! Θα τον σκότωνα μέσα στο τμήμα»

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Δεν θα πείραζα ποτέ ούτε τρίχα της...» - Συγκλονίζει ο 39χρονος με τη νέα συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή

Νέος Κόσμος: Σοκαριστικό βίντεο από την μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου - Τον "γάζωσαν" με πάνω από 80 σφαίρες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Θεσσαλονίκη: «Ήταν εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ...» - Συγκλονίζει με την μαρτυρία του, φίλος του 39χρονου

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρουν το μπαούλο με τη σορό της 41χρονης εγκύου και πετούν το ματωμένο στρώμα - Βίντεο ντοκουμέντο