31χρονος Μεσολόγγι: «Ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια» - Τι εντόπισε εκπαιδευμένος σκύλος στα νερά

Οι τελευταίες εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
31χρονος Μεσολόγγι: «Ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια» - Τι εντόπισε εκπαιδευμένος σκύλος στα νερά

Ο 31χρονος Μπάμπης που εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι λίγες ώρες μετά τον καβγά με τον 50χρονο κρεοπώλη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ο κατηγορούμενος αρνείται κάθε κατηγορία, ωστόσο εντός της ημέρας (22/1) αναμένεται να οδηγηθεί και στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί το σώμα του άτυχου άνδρα, αποκαλύπτοντας ποιες είναι οι σκέψεις και οι θεωρίες του κόσμου σχετικά με την δολοφονία του, αλλά και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, σχετικά με τις έρευνες της αστυνομίας και τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα.

Τι ανακάλυψε εκπαιδευμένος σκύλος για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη από το Μεσολόγγι

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η περιοχή που ψάχνουμε είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει μόνο στεριά, υπάρχουν πολλά σημεία με πολύ νερό και βάθος. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος εάν είναι κάπου μέσα στο νερό. Οι αστυνομικοί περνούν ξανά και ξανά από τα ίδια σημεία και συλλέγουν στοιχεία. Υπάρχουν σημεία που οι αστυνομικοί έχουν πάρει ακόμα χώμα και το έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Είχε μαζί του και το κυνηγετικό όπλο, το οποίο δεν έχει βρεθεί ούτε αυτό. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, με τη σειρά του, δήλωσε: «Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος, όποιος είναι αυτός, το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Αλλά είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια».

Δείτε επίσης: «Μίλα τέρας! Που είναι το παιδί μου ρε;» - Σπαραγμός και ουρλιαχτά από τη μητέρα του Μπάμπη εκεί που κρατείται ο κρεοπώλης

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο λόγος που οι έρευνες στράφηκαν στη λιμνοθάλασσα της περιοχής είναι το γεγονός πως ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, που ερευνούσε τριγύρω, μύρισε ανθρώπινα απομεινάρια εκεί και έτσι ο χειριστής του ενημέρωσε αμέσως τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να σηκώσει drone και να το ελέγξει. Πρόκειται για ένα ρηχό σημείο, στο οποίο όμως, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, δεν μπόρεσε να γίνει επιτόπιος έλεγχος.

Δείτε επίσης: «Μπορεί να έχει τεμαχιστεί!» - Σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου Μπάμπη