31χρονος Μεσολόγγι: ''Ραγίζουν καρδιές'' με την αντίδραση της μητέρας στο άκουσμα πως βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

«Το παιδί μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
31χρονος Μεσολόγγι: ''Ραγίζουν καρδιές'' με την αντίδραση της μητέρας στο άκουσμα πως βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Τη Δευτέρα 22/1 έγινε γνωστή μια έκτακτη είδηση σχετικά με την αναζήτηση, που γίνεται εδώ και πολλές ημέρες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, με την οικογένειά του να στέλνουν κραυγή αγωνίας για τη ζωή του.

Το ρεπορτάζ του Live news έκανε λόγο για τον εντοπισμό του άψυχου σώματος του 31χρονου (δείτε εδώ). Η κάμερα μάλιστα του Mega ήταν παρούσα στο σημείο, που ήταν συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου ανάμεσά τους και η μητέρα με την αδερφή του Μπάμπη.

Συγκλονιστικά είναι μάλιστα τα δευτερόλεπτα, που τηλεφωνούν στη μητέρα του άτυχου νέου ενημερώνοντάς της, πως υπάρχουν σοβαρές υποψίες, ότι βρέθηκε το παιδί της. Η ίδια σπάραξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης ξεσπώντας σε κλάματα.

Η αντίδραση της μητέρας και της αδερφής του 31χρονου στο άκουσμα του εντοπισμού της σορού του

«Το παιδί μου», είπε με σπαρακτικό τρόπο η μητέρα του Μπάμη ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Μπορεί να έχει τεμαχιστεί!»

«Δυστυχώς δεν είναι ακραίο σενάριο αυτό. Υπάρχει τεχνική ικανότητα και δυνατότητα, γιατί δεν είναι μόνο ο χειρισμός των χεριών, αλλά πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος εξοπλισμός για να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Συνεπώς το σενάριο αυτό δεν είναι καθόλου ακραίο μπορεί να έχει συμβεί και να τεμαχιστεί, έτσι ώστε να μειώσει όσο μπορεί την πιθανότητα να βρεθεί η σορός και να έχουμε αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την ανθρωποκτονία.

Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί είναι σχεδόν αδύνατο. 'Έχω σενάρια και από το παρελθόν, όπως είναι η μικρή Άννι και δε βρέθηκε ποτέ η σορός. Οπότε το σενάριο να έχει τεμαχιστεί και να έχει διαμοιράσει τα τεμάχια σε διάφορα σημεία, δυσκολεύει πάρα πολύ το σενάριο να βρεθεί κάποια στιγμή», είπε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό.