Μεσολόγγι: «Οι 17.000€ μπορεί να αποδειχτούν μικρότερο κίνητρο από άλλα» - Τι δηλώνει έμπειρος ερευνητής

Όσα είπε στο Live News

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μεσολόγγι: «Οι 17.000€ μπορεί να αποδειχτούν μικρότερο κίνητρο από άλλα» - Τι δηλώνει έμπειρος ερευνητής

Τα σενάρια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 31χρονος Μπάμπης βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ μαζί τον 50χρονο κρεοπώλη που οδήγησε τελικά στην εξαφάνισή του στο Μεσολόγγι εξετάζει η Αστυνομία. Το πιθανότερο σενάριο μέχρι στιγμής είναι να συναντήθηκαν για να ψάξουν για χαμένους θησαυρούς στην περιοχή καθώς ο Μπάμπης μία ημέρα πριν αναζητούσε στο διαδίκτυο «πώς βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς, τι σημάδια βλέπουμε».

Ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής με χιλιάδες υποθέσεις στο ενεργητικό του, μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο για το κυνήγι θησαυρού. «Είναι ένα θέμα που δεν θα το αφήσουμε έτσι. Για εμένα ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. Ένα παιδί που δουλεύει από μικρός, δεν θα εκπλαγώ εάν και άλλες παράνομες δραστηριότητες του φερόμενου ως δράστη και ενδεχομένως των συνεργατών του βγουν στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Καλώ όποιον γνωρίζει κάτι να πάει στις Αρχές, να ρίξουμε φως στην υπόθεση, γιατί ούτε ή άλλως θα το πάμε μέχρι τέρμα», ανέφερε στην αρχή.

Δείτε επίσης: 31χρονος Μεσολόγγι: ''Ραγίζουν καρδιές'' με την αντίδραση της μητέρας στο άκουσμα πως βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

«Οι 17.000 μπορεί να αποδειχτούν μικρότερο κίνητρο», δήλωσε για την υπόθεση στο Μεσολόγγι

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα το αφήσουμε έτσι εμείς. Έχω λόγους που το λέω και δεν παίρνω εύκολα θέση. Από τις πρώτες μέρες έλεγα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος πήρε διαζύγιο από την αλήθεια, είναι ο άνθρωπος-κλειδί σε αυτή την εξίσωση. Εξακολουθώ να λέω ότι είχε συνεργάτη ή συνεργάτες που είτε συμμετείχαν στο έγκλημα, ή γνωρίζουν πράγματα και τα αποκρύπτουν από τις αρχές».

Όσον αφορά ενδεχόμενα κίνητρα και τις φήμες που υπάρχουν αυτές τις μέρες στο Μεσολόγγι γύρω από το όνομα του Μπάμπη, ο ερευνητής κατέληξε: «Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι περίεργη, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και σιγά σιγά θα ανοίξουν τα στόματα. Μπορεί υπό τη μορφή φήμης, αλλά κάποια στιγμή θα έχουμε και συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια μας. Έχω χτίσει το προφίλ του, ο Μπάμπης επρόκειτο για ένα εξαιρετικό παιδί, δεν είχε μέσα του πονηριά και καχυποψία, όπως κάποιοι άλλοι. Ήταν αγνός, δούλευε από μικρό παιδί στα χωράφια, δεν είχε μπλέξει σε περίεργες καταστάσεις. Δεν προσπαθούσε να βγάλει χρήματα με παράνομους τρόπους, δούλευε σκληρά. Αυτά τα έχω μάθει από το περιβάλλον του Μεσολογγίου. Δεν θα εκπλαγώ εάν οι 17.000 αποδειχτούν μικρότερο κίνητρο από άλλα πράγματα».