«Μυστικός δείπνος» για Δήμο Βερύκιο και Αλέξη Τσίπρα: «Τα επόμενα δύο με τρία χρόνια...»

Τι αποκάλυψε για την μεταξύ τους συνάντηση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Μυστικός δείπνος» για Δήμο Βερύκιο και Αλέξη Τσίπρα: «Τα επόμενα δύο με τρία χρόνια...»

Δείπνο με την Αλέξη Τσίπρα είχε ο Δήμος Βερύκιος με την αποκάλυψη να γίνεται στον αέρα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής 9/2. Αφού ο δημοσιογράφος είπε χιουμοριστικά στην παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή πως... θα της κάνει μήνυση επειδή δημοσίευσε προσωπικά του δεδομένα -με τους συνεργάτες της να απαντούν πως έχει καλό συνήγορο- προχώρησε και στα ενδότερα της μεταξύ τους συνάντησης.

Όπως είπε επιγραμματικά ο Δήμος Βερύκιος για τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρωθυπουργός θα μείνει πολιτικά έξω απ' το προσκήνιο μέχρι τις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές, όταν και θα αξιολογήσει εκ νέου τις κινήσεις του.

Ο Δήμος Βερύκιος είπε: «Εγώ κατάλαβα ότι για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια το λιγότερο, τίποτα δεν θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Θα παραμείνει στα αβγά του, θα κάτσει πάνω σε αυτά και θα περιμένει. Κατάλαβα ότι θεωρεί νωπή την ήττα. Θα αφήσει να περάσει ο χρόνος, να κλείσουν οι πληγές και στην πορεία όλα θα εξαρτηθούν από το τι μέλλει γενέσθαι στον ευρύτερο χώρο».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Με το φτωχό γέρικο μυαλό μου σκέφτομαι ότι...» - Η αποκάλυψη του Βερύκιου για το ταξίδι "αστραπή" στο Παρίσι με τον Tyler

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγε ο Δήμος Βερύκιος από το δείπνο με τον Τσίπρα

Και συνέχισε: «Πάντως, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν τον είδα ούτε χαρούμενο, ούτε αισιόδοξο, αλλά ούτε έτοιμο για να αναλάβει δράση. Σαφώς είναι προβληματισμένος, αλίμονο αν ήταν χαζοχαρουμένος, δεν είναι επιπόλαιος άνθρωπος. Αν έχει αφήσει κάτι θετικό από το πέρασμα του από την πολιτική σκηνή είναι πως ήταν πάντα μετρημένος και σοβαρός».

Σε διαφορετικό σημείο διέψευσε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο νυν αρχηγός του κόμματος, αλλά μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αντίκτυπο που άφησε ο πρώην πρωθυπουργός. «Δεν θα φύγει ο Κασσελάκης, ωστόσο είναι μέσα στα πράγματα ο Τσίπρας. Καταρχάς, νιώθει ικανοποίηση από τον κόσμο, νιώθει ότι τον σέβονται, όπως και οι ιδεολογικοί του αντίπαλοι. Ξέρετε πόσοι υπουργοί παίρνουν πρωτοβουλία και τον ενημερώνουν για τα νομοθετήματα που θα κατεβάσουν στη Βουλή», είπε ο Δήμος Βερύκιος για τον Αλέξη Τσίπρα.